Nedeľa, 25. október, 2020 | Meniny má AurelKrížovkyKrížovky

Polianky pri Trnave lákajú na výhodné uvádzacie ceny

V modernom rezidenčnom projekte v obci Zavar už spustili predaj nových bytov. Záujemcov milo prekvapia ich uvádzacie ceny.

Ak vaše srdce túži po atraktívnom bývaní v okolí Trnavy, teraz máte jedinečnú príležitosť.

Srdcu blízke uvádzacie ceny

Už sa stalo dobrým zvykom, že bytové projekty ponúkajú prvé byty za zvýhodnené uvádzacie ceny . Polianky nie sú v tomto smere žiadnou výnimkou, práve naopak. Ak by ste teda radi pri kúpe nového bytu ušetrili, odporúčame vám pozrieť si čo najskôr ponuku bytov na webe. V prípade záujmu si hneď dohodnite aj návštevu vzorového bytu, aby ste spoznali svoje nové bývanie na vlastné oči. Výhodné uvádzacie ceny však nie sú zďaleka to jediné, z čoho budete mať radosť.

Byty, z ktorých srdce zaplesá

Ponuka bytov v Poliankach je naozaj viac než rozmanitá. Nájdete tu jednoizbové byty s výmerou 36 – 40 metrov štvorcových, dvojizbové byty s výmerou 49 – 57 m2, trojizbové byty s výmerou 71 – 73 m2, ale aj štvorizbové a päťizbové byty s výmerou od veľkorysých 90 m2. Navyše, môžete si zvoliť aj byty s predzáhradkou alebo terasou. Nech už sú vaše predstavy a nároky akékoľvek, tu si zaručene vyberiete.

Výhody, ktoré vás chytia za srdce

Polianky však ponúkajú aj množstvo ďalších výhod. V prvom rade je to výhodná poloha len 8 kilometrov od Trnavy. Ďalej je to špičková občianska vybavenosť. Všetko, čo potrebujete k pohodlnému životu, tu máte nablízku – školu, škôlku, kultúrne centrum, zdravotné stredisko, športové kluby, obchody aj služby. V neposlednom rade je to i samotná štvrť s pulzujúcim komunitným životom, ktorý sa koncentruje najmä do zelených vnútroblokov. A k tomu ako „bonus“ čoraz vzácnejší pokoj a príjemná vidiecka atmosféra.

Hovorí sa, že niektoré príležitosti sa v živote vyskytnú len raz. Bývanie v Poliankach je možno práve jednou z nich. Tak si ju nenechajte ujsť.

Viac na www.polianky.sk

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Tesco prináša zákazníkom potraviny za každých okolností

Tesco si plne uvedomuje svoju zodpovednosť pri zásobovaní obyvateľov Slovenska potravinami.

Vedeli ste, že jablká majú svoj medzinárodný deň?

Netradične ho oslávili v BILLA.

Zostáva už len 7 dní na predloženie žiadosti o grant

Grant vo výške 30 000 eur môžu vybrané subjekty získať vďaka charitatívnemu behu No Finish Line