Nedeľa, 25. október, 2020 | Meniny má AurelKrížovkyKrížovky

Očakávané otvorenie Decathlonu je tu!

V piatok, 4. októbra otvoril svoju prvú predajňu v regióne športový gigant Decathlon.

V piatok, 4. októbra otvoril svoju prvú predajňu v regióne športový gigant Decathlon. Po otvorení predajne TEDi a supermarketu BILLA je značka Decathlon už treťou veľkou novinkou v nákupnom centre MAX Poprad v tomto roku. Francúzska športová značka Decathlon predstavuje jedinečný koncept “všetkých športov pod jednou strechou”. Od roku 2015 slovenským zákazníkom ponúka športové produkty a doplnky pod vlastnými značkami až v ôsmich lokalitách, spolu s najnovšou ich bude deväť. Cieľom značky Decathlon je sprístupniť radosť a zábavu z každého športu pre všetkých. Tejto myšlienke sú podriadené dostupné ceny pri zachovaní kvality, bezpečnosti, jednoduchosti a skvelého dizajnu.

„Sme radi, že po otvorení predajne Decathlon ponúkne nákupné centrum MAX Poprad zákazníkom jedinečný a rozmanitý sortiment športových obchodov a značiek. Zároveň si vážime dôveru nášho partnera pri výbere lokality pre svoju jedinú prevádzku v tomto regióne,“ komentuje Rastislav Korenko, manažér centra. Predajňa Decathlon sa otvorila v nákupnom centre MAX Poprad na ploche viac ako 2000 m2 a ponúkne športové vybavenie pre viac ako 55 športov pod jednou strechou. Decathlon pôsobí v 55 krajinách na 4 kontinentoch. OC Slovakia, s.r.o. OC Slovakia, s.r.o. je vlastníkom 4 nákupných centier s názvom MAX na Slovensku (Poprad, Nitra, Trenčín, Trnava). Správu týchto centier s vyše 54 000 m2 plochy zabezpečuje vlastník OC prostredníctvom spoločnosti Multi Slovakia s.r.o. O spoločnosti Multi Multi Corporation je vedúcou, celoeurópskou integrovanou servisnou platformou pre retailové nehnuteľnosti, ktorá spravuje viac ako 110 retailových aktív v celej Európe a Turecku. Ponúkame široké spektrum služieb, vrátane manažmentu aktív a správy nákupných centier, prestavby a rekonštrukcie, lízingu, marketingu, právnych záležitostí a dohľadu nad dodržiavaním predpisov. Naše maloobchodné priestory privítajú ročne viac ako 400 miliónov zákazníkov, pričom sa obrat týchto 6 000 obchodov, reštaurácií a voľnočasových atrakcií odhaduje na 4 miliardy EUR.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Kvalitné sporenie si dokážete vybaviť z pohodlia domova

Kvalitné sporenie je to najmenej, čo pre zhodnotenie svojich úspor môžete urobiť. Sporiaci účet si dokážete vybaviť cez internet.

Tesco prináša zákazníkom potraviny za každých okolností

Tesco si plne uvedomuje svoju zodpovednosť pri zásobovaní obyvateľov Slovenska potravinami.

Vedeli ste, že jablká majú svoj medzinárodný deň?

Netradične ho oslávili v BILLA.