Streda, 12. august, 2020 | Meniny má DarinaKrížovkyKrížovky

Očakávané otvorenie Decathlonu je tu!

V piatok, 4. októbra otvoril svoju prvú predajňu v regióne športový gigant Decathlon.

V piatok, 4. októbra otvoril svoju prvú predajňu v regióne športový gigant Decathlon. Po otvorení predajne TEDi a supermarketu BILLA je značka Decathlon už treťou veľkou novinkou v nákupnom centre MAX Poprad v tomto roku. Francúzska športová značka Decathlon predstavuje jedinečný koncept “všetkých športov pod jednou strechou”. Od roku 2015 slovenským zákazníkom ponúka športové produkty a doplnky pod vlastnými značkami až v ôsmich lokalitách, spolu s najnovšou ich bude deväť. Cieľom značky Decathlon je sprístupniť radosť a zábavu z každého športu pre všetkých. Tejto myšlienke sú podriadené dostupné ceny pri zachovaní kvality, bezpečnosti, jednoduchosti a skvelého dizajnu.

„Sme radi, že po otvorení predajne Decathlon ponúkne nákupné centrum MAX Poprad zákazníkom jedinečný a rozmanitý sortiment športových obchodov a značiek. Zároveň si vážime dôveru nášho partnera pri výbere lokality pre svoju jedinú prevádzku v tomto regióne,“ komentuje Rastislav Korenko, manažér centra. Predajňa Decathlon sa otvorila v nákupnom centre MAX Poprad na ploche viac ako 2000 m2 a ponúkne športové vybavenie pre viac ako 55 športov pod jednou strechou. Decathlon pôsobí v 55 krajinách na 4 kontinentoch. OC Slovakia, s.r.o. OC Slovakia, s.r.o. je vlastníkom 4 nákupných centier s názvom MAX na Slovensku (Poprad, Nitra, Trenčín, Trnava). Správu týchto centier s vyše 54 000 m2 plochy zabezpečuje vlastník OC prostredníctvom spoločnosti Multi Slovakia s.r.o. O spoločnosti Multi Multi Corporation je vedúcou, celoeurópskou integrovanou servisnou platformou pre retailové nehnuteľnosti, ktorá spravuje viac ako 110 retailových aktív v celej Európe a Turecku. Ponúkame široké spektrum služieb, vrátane manažmentu aktív a správy nákupných centier, prestavby a rekonštrukcie, lízingu, marketingu, právnych záležitostí a dohľadu nad dodržiavaním predpisov. Naše maloobchodné priestory privítajú ročne viac ako 400 miliónov zákazníkov, pričom sa obrat týchto 6 000 obchodov, reštaurácií a voľnočasových atrakcií odhaduje na 4 miliardy EUR.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Stráviť dovolenku na juhu Čiech môžete tento rok výhodnejšie!

Náš región je ideálne miesto na strávenie dovolenky všetkých vekových kategórií.

Poznáte v Banskej Štiavnici aj tieto miesta?

Prvá návšteva banského mesta k ním zväčša nevedie.

Mimoriadna akcia: K ročnému online predplatnému kávovar zdarma

Akcia platí pre nových aj existujúcich predplatiteľov, ktorí si ho predĺžia.