Štvrtok, 21. november, 2019 | Meniny má Elvíra

Otvorenie nového sídla DELTA sprevádzala virtuálna realita

10. októbra sa konalo stretnutie v novej budove Westend Plazza v Bratislave pri príležitosti zmeny sídla slovenskej DELTY.

zľava_Adam Cifra, Wolfgang Kradischnig, Erik Štefanovič  zľava_Adam Cifra, Wolfgang Kradischnig, Erik Štefanovič

Praktické ukážky stavebných projektov, ktoré boli vymodelované v programe Revit, v ktorom DELTA tiež pripravila návrhy a štúdie projektov v 3D a BIM štandarde , si účastníci mohli prezrieť pomocou QR kódu zobrazeného v 3D okuliaroch. Realita zobrazenia vyvolávala svojou reálnosťou a podobnosťou so skutočnou realitou u pozvaných klientov a partnerov nemalé prekvapenie a emócie.

Celú akciu zahájil konateľ DELTA Slovensko Erik Štefanovič, ktorý návštevníkov v počte asi 60 hostí vrelo privítal ako v slovenskom, tak aj nemeckom jazyku. Potom slovo prevzal konateľ a hlavný hovorca celej skupiny firiem DELTA, Wolfgang Kradischnig, ktorý predstavil spoločnosť DELTA ako celok, ale tiež jej hlavné míľniky od založenia v roku 1977 v rakúskom Welse. Na záver prehovoril Adam Cifra, prokurista a vedúci celého tímu DELTA Slovensko, ktorý sa venoval predstaveniu konkrétnych činností DELTA Slovensko v rámci pôsobenia na slovensko-českom trhu, ich najúspešnejších projektov, tým pripravovaným a víziám do budúcnosti.

Po oficiálnej časti si hostia mohli individuálne vyskúšať pomocou 3D okuliarov na projekte Erber Group, pre ktorý DELTA projektovala nové sídlo, výrobnú halu a sklad, všetky funkcie a výhody zobrazenia virtuálnej reality ako v interiéri, tak v exteriéri vrátane virtuálnej prechádzky jednotlivými miestnosťami.

Architekti a projektanti DELTA tak pyšne ukazovali nástroje, ktoré používajú a ponúkajú investorovi pre zobrazenie ich vlastnej budovy ešte pred začatím stavebných prác a trpezlivo vysvetľovali prínosy digitalizácie vďaka efektívnejšej spolupráci na projekte už vo fáze projekcie.

Na záver akcie účastníci okrem osobnej prehliadky nových priestorov obdržali ako darček 3D okuliare s QR kódom, ktorý obsahoval virtuálnu realitu nových kancelárskych priestorov DELTA Slovensko.

Zoznámte sa: Filozoficko-přírodovědecká fakulta v Opavě

Slezská univerzita v Opavě

EkF TUKE – výzva pre tvoju budúcnosť

EkF TUKE je známa dôrazom na kvalitu vzdelávania, priateľské prostredie a orientáciou na cudzie jazyky.

Zažite svoj vlastný úspech

Univerzita Komenského v Bratislave.