Piatok, 30. október, 2020 | Meniny má Simon, SimonaKrížovkyKrížovky

Otvorenie nového sídla DELTA sprevádzala virtuálna realita

10. októbra sa konalo stretnutie v novej budove Westend Plazza v Bratislave pri príležitosti zmeny sídla slovenskej DELTY.

zľava_Adam Cifra, Wolfgang Kradischnig, Erik Štefanovič  zľava_Adam Cifra, Wolfgang Kradischnig, Erik Štefanovič

Praktické ukážky stavebných projektov, ktoré boli vymodelované v programe Revit, v ktorom DELTA tiež pripravila návrhy a štúdie projektov v 3D a BIM štandarde , si účastníci mohli prezrieť pomocou QR kódu zobrazeného v 3D okuliaroch. Realita zobrazenia vyvolávala svojou reálnosťou a podobnosťou so skutočnou realitou u pozvaných klientov a partnerov nemalé prekvapenie a emócie.

Celú akciu zahájil konateľ DELTA Slovensko Erik Štefanovič, ktorý návštevníkov v počte asi 60 hostí vrelo privítal ako v slovenskom, tak aj nemeckom jazyku. Potom slovo prevzal konateľ a hlavný hovorca celej skupiny firiem DELTA, Wolfgang Kradischnig, ktorý predstavil spoločnosť DELTA ako celok, ale tiež jej hlavné míľniky od založenia v roku 1977 v rakúskom Welse. Na záver prehovoril Adam Cifra, prokurista a vedúci celého tímu DELTA Slovensko, ktorý sa venoval predstaveniu konkrétnych činností DELTA Slovensko v rámci pôsobenia na slovensko-českom trhu, ich najúspešnejších projektov, tým pripravovaným a víziám do budúcnosti.

Po oficiálnej časti si hostia mohli individuálne vyskúšať pomocou 3D okuliarov na projekte Erber Group, pre ktorý DELTA projektovala nové sídlo, výrobnú halu a sklad, všetky funkcie a výhody zobrazenia virtuálnej reality ako v interiéri, tak v exteriéri vrátane virtuálnej prechádzky jednotlivými miestnosťami.

Architekti a projektanti DELTA tak pyšne ukazovali nástroje, ktoré používajú a ponúkajú investorovi pre zobrazenie ich vlastnej budovy ešte pred začatím stavebných prác a trpezlivo vysvetľovali prínosy digitalizácie vďaka efektívnejšej spolupráci na projekte už vo fáze projekcie.

Na záver akcie účastníci okrem osobnej prehliadky nových priestorov obdržali ako darček 3D okuliare s QR kódom, ktorý obsahoval virtuálnu realitu nových kancelárskych priestorov DELTA Slovensko.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Magazín SME Ženy už v predaji

Novembrové vydanie nájdete v stánkoch od 29. októbra 2020

SPS ukončí rok miliónovými investíciami

Takmer sedem miliónov eur predstavuje tohoročný kumulatívny objem investícií spoločnosti Slovak Parcel Service.

Dokážu benzínové fukáre odolať výzve akumulátorových?

Fukár na lístie, s ktorým sa dá popadané lístie, ihličie, či pokosená tráva ľahko nafúkať na kompost, či pozbierať do vriec.