Streda, 13. november, 2019 | Meniny má Stanislav

Zdravotné stoličky Adaptic sú v predaji tiež na Slovensku

Najnovšie riešenie zdravého sedenia je od leta v predaji aj na slovenskom trhu.

Český výrobca zdravotných stoličiek Adaptic otvoril už šiesť showroomov a prevádzkuje aj slovenský e-shop.

Šiestu predajňu teraz v októbri otvorila firma Adaptic Innovation v Banskej Bystrici. „Celkovo je to už štrnásty showroom na slovenskom a českom trhe,“ hovorí Martin Macháček, riaditeľ firmy Adaptic Innovation.

Zdravotné stoličky Adaptic môžu ľudia kúpiť ešte v Bratislave, Nitre, Žiline, Košiciach a v Prešove. Kúpiť sa dajú aj online v e-shope www.adaptic-stolicky.sk.

Adaptic je najnovšia značka zdravotných stoličiek s výkyvným sedákom pre celodenné sedenie v kancelárii aj doma. Adaptívne zdravotné stoličky zaisťujú prirodzenú pohyblivosť panvy a vyvážene aktivujú svaly hlbokého stabilizačného systému chrbtice - prirodzená funkcia tela odstraňuje bolesti chrbta a zabraňuje chronickým problémom. „Stoličky sú vyrobené pre celodenné sedenie v kancelárii a pochvaľujú si ich často účtovníčky, architekti, kreatívci, IT zamestnanci, právnici, lekári, manažéri a vôbec profesie, pre ktoré je typické sedavé zamestnanie. Sedenie na zdravotnej stoličke im prináša úľavu od častých bolestí chrbta,“ hovorí riaditeľ Martin Macháček.

Stolička Adaptic v januári 2019 vyhrala test zdravotných stoličiek, ktorý uskutočnila Fyzioklinika v Prahe na Chodove.

Predajcom stoličiek je slovenská firma Adaptic Innovation, s. r. o., vyrába je česká firma Adaptic Innovation, a. s. Produktové portfólio Adaptic zahŕňa modely Mio Kids, Mio, Evora S, Evora Plus, Xtreme, Comfort, Style a Desire.

Dlhopisy a zmenky: fixný výnos 5,5 - 7 % p.a.

Výška fixného výnosu sa mení podľa výšky a dĺžky investície

Vysokoškolský bedeker: Na ktorú univerzitu poslať prihlášku?

Už dnes si môžete kúpiť SME so špeciálnou prílohou pre budúcich vysokoškolákov.

Ako efektívne doplniť železo? Odpovedá MUDr. Radovan Juríček

Trápili vás pri dopĺňaní železa kŕče či iné nepríjemné tráviace ťažkosti? Asi preto, že ste správne nevyužili silu prírody.