Pondelok, 26. október, 2020 | Meniny má DemeterKrížovkyKrížovky

Pitný režim je dôležitý. Čo robiť, ak nám čistá voda nechutí?

Ľudia si myslia, že v zime vodu nepotrebujú. Opak je pravdou. Čo ak nám čistá pitná voda nechutí a sladené nápoje nie sú zdravé?

BRATISLAVA - Naše telo potrebuje tekutiny počas celého roka. Výnimkou nie sú ani zimné mesiace. Pri nedostatku vody sa rýchlo unavíme, spomalí sa nám metabolizmus a telo nefunguje správne. Našu imunitu zachráni práve prísun tekutín.

O dôležitosti pravidelného pitného režimu počúva väčšina z nás už od detstva. Nájdu sa však aj takí, ktorí nemajú v obľube čistú vodu. Na trhu sú rôzne ochutené vody, tie sú však plné cukru, konzervačných látok a balené v zbytočnom plaste.

Ekologická a zdravá náhrada

Mikrodrinky Waterdrop sú revolučnou novinkou. Obľúbili si ich ľudia bez ohľadu na vek či preferenciu chutí. Nápad vznikol v hlave biznismena a zakladateľa značky Waterdrop, Martina Donalda Murraya. Počas dlhých letov nechcel piť sladené nápoje a čistá voda mu nechutila. Potreboval zdravý mikrodrink , bez cukru, konzervačných látok a bez zaťažovania planéty plastami. Vďaka profesionálnemu tímu vedcov v priebehu 2 rokov vytvoril Waterdrop.

Výnimočný je tiež zodpovedný prístup firmy k životnému prostrediu. Od výroby, papierových obalov, sklenených fliaš, bambusových slamiek až po doručenie do domácností. Kapsule sú vytvorené z najjemnejších rastlinných a ovocných výťažkov, jemne zlisovaných a ekologicky zabalených. Stačí pritom rozpustiť 5-gramový mikrodrink vo vode a vzápätí sa z niečoho malého stane niečo veľké a plné vitamínov.

Pitný režim vďaka mikrodrinkom

Základným poslaním značky Waterdrop je pomôcť ľuďom k pravidelnému pitnému režimu a zároveň zbaviť prírodu nepotrebných plastových fliaš. Waterdrop je dokonalým darčekom pre každého člena rodiny, priateľov, kolegov, či dokonca aj biznis partnerov .

Waterdrop má pre vás darček, 15% zľavu na nezľavnené produkty na www.waterdrop.sk . Stačí urobiť nákup a vložiť tento kód: SMEWD. Zľava platí do 6.12.2019. Oživ si vodu!

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Chief of Slovak Telekom: We care about the future of Slovakia

Digitisation is bringing new opportunities to Slovakia, but is the country ready for these changes?

ARÓNIA a RAKYTNÍK - podporí tvoju imunitu v boji s vírusmi

Rodinná firma ZAMIO v súčasnosti patrí na Slovensku k najväčším pestovateľom kráľovnej antioxidantov - arónie čiernoplodej.

Príjem vs. dôchodok. Realita, ktorú na ktorú sa treba pripraviť

Priemerný dôchodok na Slovensku je 486,29 €, pričom ženy ho majú v priemere o 100 € nižší ako muži.