Utorok, 20. október, 2020 | Meniny má VendelínKrížovkyKrížovky

Komerčné priestory v Jarabinkách: Istí zákazníci = isté tržby

Podnikateľom v obchode a službách sa črtá zaujímavá príležitosť. V predaji sú nové komerčné priestory v Jarabinkách.

Bytový projekt v bratislavskom Ružinove je už takmer vypredaný a dá sa očakávať, že rovnako úspešne prebehne aj predaj nových komerčných priestorov.

Potenciálni zákazníci v číslach

Cieľom každého podnikateľa je nájsť pre svoje produkty či služby dostatok zákazníkov. A práve to je silnou stránkou Jarabiniek. Počítajte spolu s nami. Len samotné Jarabinky, kde sa obchodné priestory nachádzajú, majú viac než 1 000 obyvateľov. Ale to nie je zďaleka všetko.

V blízkych biznis centrách, ktoré sú len na skok od Jarabiniek, pracuje odhadom viac než 10 000 ľudí. V zóne Nivy, ktorá patrí medzi vôbec najdynamickejšie sa rozvíjajúce časti Bratislavy, a v okolí do 15 minút pešo býva alebo pracuje odhadom 16 000 - 24 000 ľudí. Takú vysokú koncentráciu potenciálnych zákazníkov na jednom mieste inde len tak ľahko nenájdete. A ako dobre vieme, istí zákazníci znamenajú aj isté tržby.

Ďalšie výhody Jarabiniek

Okrem ideálnej polohy prinášajú Jarabinky aj ďalšie zaujímavé výhody. Komerčné priestory vytvárajú súvislú nákupnú promenádu s veľmi príjemnou atmosférou, čo ocenia najmä vaši zákazníci. Vy zas určite oceníte ich variabilitu. Podľa potrieb svojho podnikania si môžete vybrať priestory s výmerou od 50 až do 500 m2. Ďalšou výhodou je výborná dopravná dostupnosť. Vaši zákazníci tu bez problémov zaparkujú, alebo môžu využiť viacero liniek MHD.

Príležitosť aj pre vaše podnikanie

Vďaka spomínaným benefitom sú Jarabinky skvelou príležitosťou pre rôzne druhy podnikania. Svoje miesto si tu nájdu najmä obchody – od potravín cez butiky či drogériu až po domáce potreby. To isté platí aj pre sféru služieb – vaša kaviareň, kaderníctvo, nechtové štúdium, fitness centrum alebo hoci aj notárska kancelária môžu sídliť práve tu. Ale pozor, nenechajte sa predbehnúť. O komerčné priestory v Jarabinkách je veľký záujem, predávajú sa podobne rýchlo, ako sa predali byty. Ak uvažujete o otvorení novej predajne, prevádzky či kancelárie, nemali by ste viac váhať.

Viac na www.jarabinky.sk

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Bezbariérové vozidlo

Bezbariérové vozidlo je ideálnym riešením pre rodiny, taxislužby, rôzne združenia, ktoré potrebujú prevážať vozičkára.

Bezbariérové vozidlo – Citroën Berlingo

Na NFŠ môže byť rýchlo 72 špeciálnych lôžok pre COVID 19

O tejto ponuke dnes ráno NFŠ, a.s. informovala listom ministra zdravotníctva Mareka Krajčího.

Ilustračná vizualizácia.

Zaplatiť za kávu či obed pomocou správy v čete? Už čoskoro

Náklady bude už čoskoro možné rozúčtovať aj pomocou aplikácií ako Messenger či WhatsApp.