Utorok, 4. august, 2020 | Meniny má Dominik, DominikaKrížovkyKrížovky

Vykurujete plynom? Využite špeciálnu ponuku od ZSE

Ak si chcete znížiť náklady na plyn, jednou z možností je zmena dodávateľa plynu

Výhodnejší plyn až o 10 %

Úsporu a výhodné benefity môžete dosiahnuť zmenou dodávateľa plynu. ZSE ako jediný dodávateľ na Slovensku poskytuje k dodávke plynu aj nonstop havarijnú službu plynára a kúrenára zadarmo. „So službou Plyn so zárukou, ktorú zadarmo poskytujeme k plynu, sme doteraz našim zákazníkom ušetrili viac ako 50 000 €. V rámci tejto služby zákazníci neplatia za opravy pokazeného alebo kvapkajúceho radiátora či za odstránenie havárie plynového kotla, ktorý už nie je v záruke. Neplatia ani za opravu unikajúceho plynu v domácnosti či za opravu plynovej prípojky. Limit úhrad na jednu opravu je 150 € a počet opráv za rok je neobmedzený,“ hovorí Lukáš Lalík, vedúci produktového manažmentu v ZSE.

Darčeky v hodnote 120 € k plynu od ZSE

Okrem 10 %-nej zľavy na plyn a nonstop havarijnej služby zadarmo získa od ZSE každý zákazník aj darčeky v hodnote 120 €. „Cestovný poukaz na dovolenku či víkendový pobyt v hodnote 100 €, poukážka na nákup v lekárňach Dr. Max v hodnote 15 € n a 5 € kupón do kníhkupectva Martinus pred Vianocami určite potešia nejedného zákazníka,“ dodáva Lukáš Lalík zo ZSE. Ani tu však výhody, ktoré ZSE ponúka k plynu, nekončia. Ďalšou pridanou hodnotou pre zákazníka je špičková online zákaznícka starostlivosť v rámci online účtu, ktorý je zákazníkom ZSE k dispozícii 24 hodín denne. Môžu si v ňom vybaviť väčšinu záležitostí týkajúcich sa elektriny, plynu a služieb z pohodlia domova alebo z práce.

Viac o ponuke Plyn so zárukou sa dozviete na www.zse.sk/plyn.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Najväčší karibský ostrov ukrýva výnimočné investície

Kuba má obrovský potenciál na výnimočné výnosy

Pochod smrti

Hrôzy druhej svetovej vojny sú aj dnes ešte stále živé a je potrebné si ich neustále pripomínať.

Prežil som pochod smrti

Ručné ovládanie auta – šanca pre vodičov s hendikepom

Niekedy sa človeku zmení život v jednej sekunde - nehoda či choroba ho dokážu obmedziť v pohybe či pripútať na invalidný vozík.

Paralympionička Veronika Vadovičová tiež využíva automobil s úpraveným ovládaním