Sobota, 15. august, 2020 | Meniny má MarcelaKrížovkyKrížovky

Vykurujete plynom? Využite špeciálnu ponuku od ZSE

Ak si chcete znížiť náklady na plyn, jednou z možností je zmena dodávateľa plynu

Výhodnejší plyn až o 10 %

Úsporu a výhodné benefity môžete dosiahnuť zmenou dodávateľa plynu. ZSE ako jediný dodávateľ na Slovensku poskytuje k dodávke plynu aj nonstop havarijnú službu plynára a kúrenára zadarmo. „So službou Plyn so zárukou, ktorú zadarmo poskytujeme k plynu, sme doteraz našim zákazníkom ušetrili viac ako 50 000 €. V rámci tejto služby zákazníci neplatia za opravy pokazeného alebo kvapkajúceho radiátora či za odstránenie havárie plynového kotla, ktorý už nie je v záruke. Neplatia ani za opravu unikajúceho plynu v domácnosti či za opravu plynovej prípojky. Limit úhrad na jednu opravu je 150 € a počet opráv za rok je neobmedzený,“ hovorí Lukáš Lalík, vedúci produktového manažmentu v ZSE.

Darčeky v hodnote 120 € k plynu od ZSE

Okrem 10 %-nej zľavy na plyn a nonstop havarijnej služby zadarmo získa od ZSE každý zákazník aj darčeky v hodnote 120 €. „Cestovný poukaz na dovolenku či víkendový pobyt v hodnote 100 €, poukážka na nákup v lekárňach Dr. Max v hodnote 15 € n a 5 € kupón do kníhkupectva Martinus pred Vianocami určite potešia nejedného zákazníka,“ dodáva Lukáš Lalík zo ZSE. Ani tu však výhody, ktoré ZSE ponúka k plynu, nekončia. Ďalšou pridanou hodnotou pre zákazníka je špičková online zákaznícka starostlivosť v rámci online účtu, ktorý je zákazníkom ZSE k dispozícii 24 hodín denne. Môžu si v ňom vybaviť väčšinu záležitostí týkajúcich sa elektriny, plynu a služieb z pohodlia domova alebo z práce.

Viac o ponuke Plyn so zárukou sa dozviete na www.zse.sk/plyn.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Deväť vecí, ktoré môžete zažiť na Santorini

Santorini nie je len o romantike. Na svoje si prídu aj dobrodružní dovolenkári.

Výmena rozvodov na Sekčove si vyžiada odstávku teplej vody

Práce na najväčšom sídlisku sa blížia do finále.

V zdravom tele zdravý duch

Sedavá robota, málo pohybu, obezita sú fenoménmi modernej doby, ktorá ľudí pripútala ku kancelárskym stoličkám.

V zdravom tele zdravý duch