Nedeľa, 8. december, 2019 | Meniny má Marína

Vlastný biznis? S kvalitným účtom sa živnosť rozbieha ľahšie

So Živnostenským účtom ušetríte peniaze aj starosti.

Založiť si živnosť je relatívne jednoduchá administratívna záležitosť, no zároveň dôležitý krok v živote. Najmä pri tvorivých povolaniach a remeslách je živnosť o slobode, nových možnostiach, ale aj o nutnosti robiť zásadné rozhodnutia a prekonávaní prekážok. Kto skúsil, ten vie, že v podnikaní je akákoľvek opora vždy vítaná. Tatra banka je silným a stabilným partnerom pre tých, ktorí sa rozhodli urobiť tento odvážny krok.

Prvý rok zadarmo, aj potom za 0 eur

S prvotnými výdavkami na rozbeh treba v začiatkoch počítať. Náradie, zariadenie, softvér, doprava, všetko niečo stojí. Tatra banka preto začínajúcim podnikateľom a všetkým živnostníkom vychádza v ústrety. S novým Živnostenským účtom, ktorý je určený pre všetkých živnostníkov a slobodné povolania máte počas prvých 12 mesiacov jeho vedenie úplne zadarmo bez akýchkoľvek podmienok. Ani potom vás však nemusí nič stáť. Na nulový poplatok za vedenie účtu vám bude stačiť bezhotovostný kreditný obrat aspoň 500 eur mesačne.

Vždy nablízku, keď niečo potrebujete

Ak potrebujete riešiť niečo osobne, minimálne do jednej z 87 pobočiek na Slovensku to nebudete mať nikdy ďaleko. Ďalšie bežné aj inovatívne služby máte nonstop k dispozícií cez prehľadnú mobilnú aplikáciu a Internet banking. Vďaka širokej sietí bankomatov sa budete môcť takmer všade dostať k hotovosti. Vďaka bankomatom VKLAD/VÝBER dokonca nemusíte chodiť do pobočky ani keď potrebujete peniaze vložiť na svoj účet, a to bez poplatkov.

Prehľadnosť pre lepšie rozhodnutia

Pri väčšom počte zákazníkov, dodávateľov či drobných nákupov je veľmi jednoduché stratiť prehľad o tom, kam a v akom množstve idú vaše peniaze. Kto má prehľad vo svojich financiách, robí lepšie rozhodnutia. S pravidelnými notifikáciami o pohyboch a emailovými výpismi z účtu ho nikdy nestratíte. Nastavíte si ich koľko výpisov chcete dostávať, v ľubovoľnom intervale. Je to jednoduchá, no pritom veľmi nápomocná rutina, ktorá vám pomôže najmä v rušných obdobiach.

S novým Živnostenským účtom je Tatra banka vaším najlepším partnerom, ktorý vám pomôže napredovať v podnikaní.

Rezerváciou first moment dovolenky viete ušetriť aj 40% z ceny

Kedy a komu sa oplatí rezervovať dovolenku s predstihom?

7 tipov, ako zariadiť malú kuchyňu

Patríte medzi majiteľov malých kuchýň? Tak určite viete, ako je niekedy ťažké navrhnúť jej priestor tak, aby sa do nej vše vošlo.

​​​​​​​Darujte pod stromček stolovú hru o Gorile

Ahoj vtáčik, si tu? Gorila ti radosť z Vianoc nepokazí. Priatelia sa dali dokopy a vyrobili vtipnú kvízovú hru o známych kauzách.