Rýchly úver sa dá získať aj bez zložitých zmlúv

Náhlu potrebu peňazí môžete vyriešiť rýchlo a jednoducho.

Spoločnosť Cash4Car Vám poskytne úver okamžite formou krátkodobého zálohu vášho auta. Výhodou je, že svoje auto môžete aj naďalej bez obmedzení používať.

Pán Marek Zurian, ktorý vedie už piatym rokom túto firmu, najväčšiu na slovenskom trhu v oblasti poskytovania krátkodobých zálohov a spätného lízingu, sa s nami podelil o svoje skúsenosti.

Na tému nebankového financovania a záložní sa vedie rad polemík. Čo považujete za dôležité, aby bola táto služba vnímaná verejnosťou bez negatívnych predsudkov?

Predovšetkým musia firmy pôsobiace v tomto odbore konať skutočne solídne a profesionálne. Poplatky by mali byť primerané a mali by zodpovedať príslušnému riziku
a skutočne vynaloženým nákladom. Doteraz to pre všetkých podnikajúcich v našom odbore neplatí, a to nám občas kazí povesť. Ale viete, ako to je. Negatívne prípady sa šíria s ďaleko väčšou intenzitou než stovky pozitívnych skúseností.

Vo vašom odbore pôsobia desiatky firiem. Čo považujete za svoju konkurenčnú výhodu?

Najviac si naši klienti cenia možnosť, že môžu svoje auto ďalej bez obmedzení používať, aj keď ho u nás krátkodobo založia. Stačí ho mať len náležite poistené, ale i to vieme na mieste vyriešiť, pokiaľ ho poistené náhodou nemá.

Rád by som ale vyzdvihol inú oblasť, na ktorej si veľmi zakladáme. A to je slušné, ústretové
a solídne zaobchádzanie s klientom. Je predsa normálne, že sa občas dostávame do situácií, kedy potrebujeme okamžite peniaze a na vybavenie pôžičky v banke nie je čas alebo nie sme schopní splniť jej náročné podmienky. S každým, kto sa zaujíma o naše služby si sadneme, preberieme jeho situáciu, navrhneme možné riešenia a pokiaľ sa pre naše služby rozhodne, spíšeme krátku zmluvu. Za chvíľu od nás môže odísť, vlastne odchádzať vlastným autom aj s potrebnými peniazmi.

Zaujímate sa o to, prečo k Vám ľudia pre rýchle peniaze prichádzajú? Aké sú najčastejšie dôvody?

Dôvodov, prečo ľudia potrebujú zohnať v krátkom čase väčšiu čiastku, je celý rad. Niekto musí nechať rýchlo opraviť auto, ktoré nutne potrebuje a výplatu dostane až za tri týždne. Inde je zasa potreba rýchlo sprevádzkovať nejaké dôležité zariadenie v domácnosti. Proste do situácie, kedy naraz potrebujete zohnať peniaze, ktorými momentálne nedisponujete, sa môže dostať každý z nás.

S akými podmienkami musí potenciálny klient u Vás počítať? Ako vlastne uzatvorenie zmluvy prebieha?

Predovšetkým môže počítať s tým, že sa o neho postaráme profesionálne, diskrétne a so všetkým rešpektom. Najskôr si dohovoríme osobnú schôdzku. Ľudia nám môžu volať hocikedy počas dňa, a to 7 dní v týždni, alebo stačí len vyplniť on-line formulár na našich webových stránkach a my sa mu obratom ozveme. Už počas telefonátu sme vám schopní povedať hrubý odhad ceny vášho vozidla a teda aj čiastku, ktorú sme schopní poskytnúť.

Prídete za klientom alebo musí za Vami do kancelárie?

Väčšina klientov využíva možnosť, že prídeme za nimi a všetko vybavíme v ich „domácom“ prostredí. Môžeme sa ale samozrejme dohodnúť a podpísať zmluvu v niektorej z našich pobočiek alebo v našom spolupracujúcom servise. Na mieste spoločne vozidlo oceníme a dohodneme všetko potrebné. Pri oceňovaní berieme do úvahy značku a typ auta, jeho vek, technický stav, výbavu, najazdené kilometre a aktuálnu trhovú hodnotu.

Akú čiastku môže klient požadovať?

Záleží na jeho potrebe a rozhodnutí. Poskytujeme čiastky do výšky 90 % z odhadnutej trhovej ceny vozidla. Je to skutočne len na ňom! Dôležité je, že bude mať peniaze k dispozícii za pár desiatok minút, bez zložitej administratívy, diskrétne a bez kontrol v najrôznejších registroch.

Najviac ale bude čitateľa zaujímať, koľko ho tento spôsob financovania bude stáť. Koľko napríklad klient zaplatí, pokiaľ bude chcieť, povedzme, 2.000 eur na jeden mesiac?

Pre Vami zmieňovaný prípad by sa poplatok za poskytnuté peniaze pohyboval okolo 55 eur. Každý obchodný prípad má ale svoje individuálne podmienky. Záleží na dobe financovania, samozrejme poskytnutej čiastke, na spôsobe splácania aj na type zálohu.

Môžem odporučiť, aby sa záujemcovia zoznámili s podmienkami na našich stránkach www.cash4car.sk a v prípade vážneho záujmu kontaktovali niektorého z mojich kolegov, ktorý im rád vysvetlí detaily ich konkrétneho prípadu.

Ďakujem za rozhovor a prajem mnoho spokojných klientov.

SkryťVypnúť reklamu

Komerčné články

2. Ale že brutálny hráčsky notebook
  3. Prečo cena Bitcoinu rastie? Kam až môže vystúpať?
  4. Ako Japonci potopili ruské nádeje na Ďalekom východe
  5. Priesady ako zo škatuľky
  6. Chceš vlastniť nový Galaxy S24, vyskúšaj ho vďaka Try Galaxy?
  7. Každý piaty zomrie
  8. Bezstarostný relax? Objavte tieto skvelé hotely pre dospelých
  1. Na zdraví záleží
  2. Prečo cena Bitcoinu rastie? Kam až môže vystúpať?
  3. Ako Japonci potopili ruské nádeje na Ďalekom východe
  4. Jar bez únavy: Aktívny životný štýl ako liek
  5. Rozbieha sa online súboj o najkrajšiu obnovenú pamiatku
  6. Súťaž Fénix – Kultúrna pamiatka roka štartuje online hlasovanie
  7. Štartuje online hlasovanie o najkrajšiu obnovenú pamiatku
  8. Slováci hlasujú online za najkrajšiu obnovenú pamiatku
  1. Bezstarostný relax? Objavte tieto skvelé hotely pre dospelých 12 109
  2. Špičkové pokrytie v záhrade či v pivnici? 9 763
  3. Budúcnosť VÚSCH je v špičkovej medicíne a spokojnosti pacientov 8 773
  4. Každý piaty zomrie 8 671
  5. Devínska Kobyla teraz 6x dobrodružnejšia: Tipy, čo neprehliadnuť 3 782
  6. Trúfame si pristáť s lietadlom, ale na toto nám odvaha chýba 3 724
  7. Značka Cupra má na Slovensku už šesť nových Cupra garáží 3 507
  8. Ako sporiť na dôchodok? Radí odborník 3 028
SkryťVypnúť reklamu

Onkologické ochorenia sú druhou najčastejšou príčinou hospitalizácií a úmrtí na Slovensku.

INZERCIA 7 h

Po pandémii, keď sa ekonomiky snažia oživiť a hľadajú stabilnú budúcnosť, digitálne meny ako Bitcoin opäť získavajú na význame.

INZERCIA 7 h

Nové číslo Historickej revue už v predaji aj s knižnou predplatiteľskou akciou.

SkryťZatvoriť reklamu