Nedeľa, 25. október, 2020 | Meniny má AurelKrížovkyKrížovky

Vyberte si z ponuky Black Friday, ktorý trvá až dva týždne

V ponuke možno nájdete aj vianočné darčeky pre vašich blízkych.

Samsung spustil vo svojom internetovom obchode www.samsung.sk a vo svojich značkových predajniach akciu Black Friday, v rámci ktorej získate zľavu 20 % na vybrané mobilné produkty.

Počas akcie si môžete zakúpiť napríklad Samsung Galaxy S10e za 529 eur, ktorého pôvodná cena je 749 Eur, a môžete tak ušetriť až 220 Eur. Galaxy S10e je najmenší z modelového radu Galaxy S10. Má však všetky atribúty vlajkovej lode. Duálny zadný fotoaparát so stabilizáciou obrazu s rozlíšením 12 Mpx v prípade širokouhluhlého a 16 Mpx v prípade ultraširokouhlého objektívu, predný selfie fotoaparát s rozlíšením UHD a 10 Mpx, bočný snímač odtlačkov prstov či odomykanie prostredníctvom tváre. Vnútornú 128GB pamäť S10e môžete rozšíriť microSD kartou o ďalších 512 GB.

V ponuke sú však aj ďalšie zľavnené zariadenia ako Galaxy S10, A50, A40, A30s, či Galaxy S8 len za 349 Eur, ktorý bude v predaji od 22. 11. Galaxy S8 už totiž nie je v oficiálnej ponuke spoločnosti Samsung, avšak vzhľadom na to, že ide o veľmi úspešný a populárny model, bol zaradený do akcie Black Friday. Zariadenie disponuje odolnosťou voči vode a prachu triedy IP68, rýchlym a bezdrôtovým dobíjaním, podporuje MicroSD karty s kapacitou až 256 GB. Taktiež je vybavené 8 Mpx predným fotoaparátom so šikovným automatickým zaostrovaním a 12 Mpx zadným fotoaparátom so snímačom Dual Pixel, ktorý zaručuje maximálnu kvalitu snímok pri zhoršených svetelných podmienkach, ich vysokú ostrosť a dokonalejšie spracovanie.

Akcia Black Friday so Samsungom trvá do 30. novembra 2019 alebo do vyčerpania zásob. Viac informácií o nej nájdete na stránke www.samsung.com/sk/akcie/black-friday/.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Kvalitné sporenie si dokážete vybaviť z pohodlia domova

Kvalitné sporenie je to najmenej, čo pre zhodnotenie svojich úspor môžete urobiť. Sporiaci účet si dokážete vybaviť cez internet.

Tesco prináša zákazníkom potraviny za každých okolností

Tesco si plne uvedomuje svoju zodpovednosť pri zásobovaní obyvateľov Slovenska potravinami.

Vedeli ste, že jablká majú svoj medzinárodný deň?

Netradične ho oslávili v BILLA.