Utorok, 20. október, 2020 | Meniny má VendelínKrížovkyKrížovky

Kaviarne VIVA Café obhájili prestížne ocenenie Best Buy Award

Čerpacie stanice OMV ponúkajú nielen kvalitné palivo, ale i špičkové služby.

V sieti VIVA na čerpacích staniciach OMV čaká na zákazníkov najlepší pomer ceny a kvality.

VIVA Café obhájila ocenenie z minulého roka.

Zákazníci na čerpacích staniciach OMV nájdu nielen kvalitné palivo, ale i najlepšie občerstvenie. Potvrdila to nezávislá švajčiarska asociácia Icertias, ktorá ocenila sieť kaviarní VIVA Café prestížnou „Best Buy Medal“ za najvýhodnejší pomer ceny a kvality v kategórii kaviarní na čerpacích staniciach.

Prémiová kvalita je našou prioritou, nielen v oblasti palív. V OMV sa staráme o to, aby zákazníci z našich čerpacích staníc odchádzali s čo najlepším zážitkom - a k tomu patria aj služby. Neustále pracujeme na zlepšovaní našich kaviarní VIVA Café a rozširovaní ich sortimentu. Aj preto nás teší ocenenie Best Buy. Ešte väčšiu radosť však máme z toho, že je naša káva medzi motoristami obľúbená a aj ona je dôvodom, prečo sa zastavujú na našich čerpacích staniciach,“ hovorí Ľubica Slabejová, Marketing Manager, OMV Slovensko.

Zákazníci OMV sa môžu spoľahnúť na to, že v kaviarňach VIVA Café na čerpacích staniciach vždy nájdu kvalitnú kávu. O jej jemnú chuť a arómu sa stará nielen spracovanie v tradičnej talianskej pražiarni Gimoka, ale už výber surovín z najlepších svetových FAIRTRADE plantáží . Novinkou je káva z Kolumbie, ktorá milovníkom kávy na vybraných čerpacích staniciach ponúkne pôžitok silnej arómy a intenzívnejšej chuti.

Motoristi si svoju obľúbenú kávu môžu vychutnať ako espresso, cappuccino, latté macchiato alebo dvojité espresso. Na vybraných čerpacích staniciach je v ponuke i bezkofeínový variant. V obchodoch VIVA nájdu aj osviežujúcu ľadovú kávu VIVA v príchutiach Café Latté a Cappucino, vyrobenú v Rakúsku zo 100 % kávy Arabica a mlieka najlepšej kvality.

Komfort zvyšuje i možnosť využívať porcelánový pohár na opakované použitie. Nielen že z nich káva chutí ešte lepšie, poháre s nezameniteľným dizajnom VIVA navyše prispievajú k znižovaniu množstva odpadov.

Medaily Best Buy Award udeľuje každý rok švajčiarska Medzinárodná certifikačná asociácia Icertias. Ocenené spoločnosti vyberá na základe hodnotení samotných zákazníkov v prieskumoch trhu, robených pravidelne štandardnými výskumnými postupmi.

Informácie o spoločnosti:

OMV Slovensko, s.r.o.

Spoločnosť OMV vstúpila na slovenský trh v roku 1991. OMV Slovensko sídli v Bratislave a s 91 čerpacími stanicami má na Slovensku 16 % podiel na trhu. Čerpacie stanice OMV sú multifunkčnými centrami služieb - čerpacími stanicami pre ľudí i vozidlá. Zákazníci OMV majú k dispozícii palivá, mazivá i umývacie služby; 73 obchodov VIVA navyše ponúka ľahké jedlá, občerstvenie a širokú škálu ďalších služieb. Spoločnosť OMV Slovensko priamo zamestnáva 180 ľudí a prostredníctvom svojej siete čerpacích staníc vytvorila 966 pracovných miest.

Viac informácií nájdete na www.omv.sk

OMV Aktiengesellschaft

OMV je výrobcom a predajcom ropy a zemného plynu, inovatívnych energetických riešení a petrochemických riešení vyššej kategórie - a to všetko zodpovedným spôsobom. S predajmi v rámci skupiny 23 miliárd eur a viac ako 20-tisíc zamestnancami v roku 2018 je OMV Aktiengesellschaft jednou z najväčších obchodovateľných priemyselných spoločností Rakúska. V rámci prieskumného a produkčného segmentu má OMV silné postavenie v Rumunsku a v Rakúsku, ktoré sú časťou kľúčového regiónu strednej a východnej Európy a vyrovnané medzinárodné portfólio s ďalšími kľúčovými oblasťami v Rusku, Severnom mori, na Blízkom východe a v Afrike, ako aj v Ázii a Pacifiku. Denná ťažba v roku 2018 dosiahla v priemere 427-tisíc barelov denne. V segmente rafinácie OMV prevádzkuje tri rafinérie s kapacitou spracovania 17,8 miliónov ton ročne a viac ako 2000 čerpacích staníc v 10 krajinách. OMV prevádzkuje plynové zásobníky v Rakúsku ako aj v Nemecku; jej dcérska spoločnosť Gas Connect Austria GmbH prevádzkuje sieť plynovodov v Rakúsku. V roku 2018 dosiahol objem predaja plynu 114 TWh. Udržateľnosť je kľúčovou súčasťou korporátnej stratégie. OMV investuje do roku 2025 do inovatívnych energetických riešení 500 miliónov eur.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Počas pandémie je dôležité aj správne kúrenie

Chladné jesenné dni a hrozba infekcie nás zaháňajú dovnútra, kde by malo byť teplo a bezpečne.

Bezbariérové vozidlo

Bezbariérové vozidlo je ideálnym riešením pre rodiny, taxislužby, rôzne združenia, ktoré potrebujú prevážať vozičkára.

Bezbariérové vozidlo – Citroën Berlingo

Na NFŠ môže byť rýchlo 72 špeciálnych lôžok pre COVID 19

O tejto ponuke dnes ráno NFŠ, a.s. informovala listom ministra zdravotníctva Mareka Krajčího.

Ilustračná vizualizácia.