Nedeľa, 26. jún, 2022 | Meniny má Adriána

Už žiadne papierovačky, dom a domácnosť si u nás poistíte online

Váš domov patrí medzi to najcennejšie, čo máte. Preto by aj poistenie vášho majetku malo byť samozrejmosťou.

(Zdroj: bigstockphoto.com)

Potom je však na mieste otázka, kde si svoj majetok poistiť najvýhodnejšie. Pre odpoveď nemusíte chodiť ďaleko. Stačí si sadnúť k počítaču a využiť online porovnanie poistenia nehnuteľnosti, domácnosti a zodpovednosti za škodu. Poistenie vášho majetku si odteraz môžete nielen porovnať, ale aj uzatvoriť kompletne online bez nutnosti podpisu.

Najskôr porovnať, potom poistiť

Celý proces porovnania cien a uzatvorenia poistenia je pritom jednoduchý a intuitívny a ľahko to zvládnete aj v prípade, že ste doteraz služby internetových porovnávačov nevyužívali. Vďaka online porovnaniu poistenia domu a domácnosti budete mať všetky dostupné ponuky zoradené od najlacnejšej po najdrahšiu vrátane všetkých potrebných informácii. Taktiež si môžete zvoliť výšku spoluúčasti, rôzne pripoistenia aj frekvenciu platby. Inými slovami, poistenie vášho majetku si môžete nastaviť tak, ako vám to najviac vyhovuje.

Poistite si váš domov priamo u vás doma

Jedinečnú možnosť porovnania a uzatvorenia poistenia online vám prináša spoločnosť Netfinancie. Vďaka unikátnemu prepracovanému systému si tak môžete svoj dom, byt, chatu alebo domácnosť zabezpečiť bez toho, aby ste museli kamkoľvek chodiť. Poistenie nehnuteľnosti, domácnosti a zodpovednosti sa po uzatvorení stáva platným uhradením poistného, nie je nutný podpis zmluvy. Nemusíte ani vstať zo stoličky. Váš majetok si tak naozaj môžete poistiť za najlepšiu cenu a kompletne online, pričom vám to zaberie iba niekoľko minút. Lebo porovnávanie sa vždy oplatí.

SkryťVypnúť reklamu

SkryťVypnúť reklamu

Prerastená tráva, veľký pozemok, svahovitý terén. Takéto podmienky nezvládne akákoľvek kosačka, no s bubnovou to bude hračka.

INZERCIA 24. jún

V Základnej škole na Drábovej ulici sa bude od budúceho roka vzdelávať 41 zdravotne znevýhodnených detí.

24. jún

Vyjadril sa prednosta Nemocnice AGEL Košice-Šaca MUDr. Peter Polan, PhD., MPH