Piatok, 30. október, 2020 | Meniny má Simon, SimonaKrížovkyKrížovky

7 dôvodov, prečo nové Čerešne vystihuje označenie fine living

Úspešný bytový projekt v Dúbravke pokračuje druhou fázou. Vyniká vysokou úrovňou štandardu a kvality života. Posúďte sami.

1. Štandard ako v prémiových projektoch

Štandardným vybavením nových bytov je celý rad prémiových prvkov , ktoré zvýšia komfort vášho bývania. Stačí spomenúť napríklad obklady a sanitu svetoznámej značky Villeroy Boch, drevené podlahy s nášľapnou vrstvou z dubovej dyhy alebo vyššie interiérové dvere slovinskej značky Lipbled. Ide o kvalitu na úrovni prémiových bratislavských projektov.

2. Nadštandard aj v spoločných priestoroch

Vysokokvalitné materiály a atypické dizajnové riešenia na mieru nájdete takisto v spoločných priestoroch. K dispozícii bude mať okrem iného aj spoločenskú klubovňu.

3. Relax a osvieženie pri vodnej lagúne

Vodná lagúna je ideálne miesto, kde môžete načerpať novú energiu a v pohode relaxovať – či už pri čítaní dobrej knihy alebo len tak s pohárikom vína v ruke. Takýto benefit inde len tak ľahko nenájdete.

4. Detstvo na dvoroch plných fantázie

Svoje deti môžete pokojne nechať, nech sa vyšantia na ihriskách v bezpečných uzavretých dvoroch. Čaká tu na vás aj jedinečná dráha na kočíkovanie a v zime kopec na sánkovanie – jednoducho všetko pre radostné detstvo vašich ratolestí.

5. Grilovačka na spoločnej terase

Máte radi spoločnosť a zábavu? Pozvite svojich priateľov na parádnu BBQ párty. Veľká strešná terasa s krásnym výhľadom na okolité lesy urobí dojem na každého.

6. Zeleň v prírode aj komunitnej záhrade

V Čerešniach máte lesopark hneď za domom a pri dome navyše aj komunitnú záhradu, kde si môžete pestovať vlastné bylinky, ovocie či zeleninu.

7. Zdravý pohyb na vlastnom športovisku

Priamo pod domom si zacvičíte na vlastnom multifunkčnom či crossfit ihrisku, alebo môžete brázdiť množstvo cyklotrás v blízkom okolí. Športového vyžitia pre zdravý životný štýl je tu viac než dosť.

O tom, že Čerešne fine living sú naozaj dokonalým miestom na bývanie hovorí aj fakt, že prvá etapa získala ocenenie „Najlepší rezidenčný development roka”, ktoré spoločnosti ITB udelila porota CIJ Awards. Ešte doplňme, že v predaji je celkovo až 218 nových bytov , máte teda z čoho vyberať. Ak túžite po novom komfortnom bývaní v Bratislave, novým Čerešniam zaiste prídete na chuť. Viac na www.ceresne.sk

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Magazín SME Ženy už v predaji

Novembrové vydanie nájdete v stánkoch od 29. októbra 2020

SPS ukončí rok miliónovými investíciami

Takmer sedem miliónov eur predstavuje tohoročný kumulatívny objem investícií spoločnosti Slovak Parcel Service.

Dokážu benzínové fukáre odolať výzve akumulátorových?

Fukár na lístie, s ktorým sa dá popadané lístie, ihličie, či pokosená tráva ľahko nafúkať na kompost, či pozbierať do vriec.