Streda, 1. apríl, 2020 | Meniny má Hugo

Aké vianočné darčeky nakúpiť a zaplatiť len za dva z troch?

Predvianočný zhon na darčeky je v plnom prúde. Niektoré akcie sú natoľko výhodné, že za jeden z darčekov nemusíte platiť.

Značka Samsung si na začiatok tohtoročného adventu pripravila skvelú akciu s názvom Samsung výlov. Každý, kto sa rozhodne od 2. do 8. decembra nakúpiť tri odlišné darčeky v internetovom obchode www.samsung.sk alebo v značkovej predajni Samsung, nemusí za najlacnejší zaplatiť. Farebné varianty jednotlivých produktov ale nie sú považované za odlišný produkt.

Do akcie sú zahrnuté smartfóny, tablety, nositeľné zariadenia, ako sú slúchadlá, inteligentné hodinky, náramky, chladničky, práčky, sušičky, televízory, soundbary, ale aj monitory či pamäťové karty. Pred Vianocami tak môžete kúpiť všetky darčeky a pritom výrazne ušetriť.

Čo si vybrať?

Napríklad pri kúpe televízora The Frame alebo QLED 8K, chladničky Family Hub a smartfónu Samsung Galaxy Note10+ 256GB, môžete mať smartfón v hodnote 1099 Eur v cene prvých dvoch produktov. Alebo ak chcete obdarovať seba a svojich najbližších, môžete skúsiť kombináciu smartfónu Galaxy S10+, štýlových hodín Galaxy Watch Active2 44 mm a bezdrôtových slúchadiel AKG Y500, ktoré majú z tejto trojice najnižšiu cenu, v cene celkového nákupu za prvé dva. Kombinácií je ale ďaleko viac a záleží len na vás, ktoré produkty preferujete, prípadne aké práve potrebujete.

Viac informácií o akcii nájdete na stránke samsung.sk.

Garancia účtov zadarmo a milión eur na boj s koronavírusom

Najväčšia banka prijíma vzhľadom na aktuálnu situáciu mimoriadne opatrenia.

Vláda biznismenov: Ako podnikali Matovič, Kollár, Sulík a ďalší?

Biznisový magazín INDEX nájdete už dnes vložený v denníku SME.

Daj ľuďom voľnú ruku a prinesie to želané ovocie

Pod jeho vedením firma začala dbať na work-life balance svojich zamestnancov. Ladislav Gajdoschík, riaditeľ poisťovne Groupama.