Piatok, 24. január, 2020 | Meniny má Timotej

Vieme kto vám dá garanciu doručenia zásielky do Vianoc

Chcete zaslať balík do zahraničia a mať istotu, že dorazí do Vianoc? Zvoľte služby, ktoré zaručia dodanie včas.

Predvianočné obdobie a koniec roka obecne považujeme za najviac hektické obdobie v roku. Okrem tradičných predvianočných príprav, ktoré stoja veľa času úsilia, býva obvykle po pracovnej stránke to najvyťaženejšie. V duchu bilancií, uzávierok a plánovania budúceho kvartálu či roku. I preto sa často stane, že plánovanie darčekov príde na radu až na poslednú chvíľu. Môže byť i nutné niektoré z nich dodať zo zahraničia či naopak prepraviť zo Slovenska. Nemáte absolútne kapacitu tráviť čas vo fronte u niektorých prepážok kuriernej služby. Môžete naviac zistiť, že kapacity zasielkových firiem sú plné a žiadna z nich nie je schopná garantovať dodanie do Vianoc. Overili sme za vás, ktorá spoločnosť dokáže doručiť balík naozaj včas, navyše za výhodné ceny.

Akú službu zvoliť?

Napríklad služba Balík do zahraničia splňuje hore uvedené kritéria a garancia doručenia do Vianoc je u nich istá. Zásielky expeduje do 220 krajín sveta, ponúka naviac jednu z najnižších cien na slovenskom trhu. Vďaka tomu, že balíky rozosiela v tisícových nákladoch, dokáže ponúknuť výrazne výhodnejšie ceny v porovnaní s konkurenciou alebo priamymi dopravcami.

Doručenie i pred Vianocami už do druhého dňa!

Doba doručenia je u nich garantovaná vďaka dopredu zazmluvneným kapacitám s najväčšími prepravnými spoločnosťami . Po Európe je u služby expres garantovaný termín doručenia hneď nasledujúci deň. U ostatných krajín sveta sa jedná o dobu doručenia do štyroch dní.

Cenu zistíte pred objednaním jednoducho

Na stránkach Balík do zahraničia jednoducho v online kalkulačke zistíte cenu zvolenej služby. Tu si tiež vyberiete, či máte záujem o službu Standard alebo Expres – podľa urgencie balíku. Po prevzatí balíku kurierom, získate ihneď sledovacie číslo, vďaka ktorému budete pohodlne kontrolovať cestu zásielky od vás až k príjemcovi a jednoducho i online prípadne informovať adresáta.

Poistenie je samozrejmosťou

Balík do zahraničia poskytuje zdarma poistenie do hodnoty 100€. U zásielok s vyššou hodnotou vymeria poistné vo výške 2% hodnoty. Službu pohodlne zaplatíte v hotovosti alebo platobnou kartou.

Neriskujte pred Vianocami a zvoľte overenú spoľahlivú kuriernu službu, ktorá vašu zásielku prepraví nielen za výhodnú cenu, ale predovšetkým včas, ktorý potrebujete. To pred Vianocami oceníte najviac.

Zimná dovolenka: Doprajte si slnko a pohodu v Egypte

Nielen v lete, ale po celý rok. Egypt je aj v zime skvelou voľbou na dovolenku.

Košičan Erik Ňarjaš vyzve do tanca parlament!

Úspešný finančník a tanečný majster Let´s Dance show, Košičan Erik Ňarjaš vstupuje do politiky za stranu OĽANO Igora Matoviča.

Úrazy v zimnom období sú častou príčinou práceneschopnosti

Úrazy v zimnom období sú častou príčinou práceneschopnosti a znepríjemňujú život.