Piatok, 24. január, 2020 | Meniny má Timotej

Tipy na darčeky z Tokaja...

Aj vy premýšľate, akým prekvapením urobiť radosť svojim blízkym? Kvalitné víno je ideálny darček!

Vinárstvo Ostrožovič vo Veľkej Tŕni na Tokaji je vinohradnícko-vinárska firma s vyše 29 ročnou históriou. Obrába 58 hektárov vlastných vinohradov a ošetruje ich systémom, šetrným k ľuďom aj k prírode. Integrovaná produkcia hrozna posunula dopestovanie hrozna smerom k zníženiu množstva chemických postrekov a je predstupňom BIO ochrany vo vinohradníctve.

Hrozno pre výrobu kvalitných vín si Ostrožovičovci strážia počas celého roka a vedia, čo si na jeseň dovezú do dvora. Zber hrozna do debničiek je u nich samozrejmosťou. Vo svete je dnes už skôr raritný, často krát sa využívajú kombajny...

V ich portfóliu nájdete ľahké vína na každý deň, ako aj skvosty, ocenené na svetových výstavách vín v Brazílii, Amerike aj vo Francúzsku . V Národnom salóne vín SR v Pezinku sa ich vína každoročne objavujú medzi stovkou tých najlepších.

Zabalené v rôznych darčekových obaloch sa iste stanú potešením pre obdarovaných.

Doručíme Vám ich bez starostí na Vami uvedené adresy ...

Prepravné v rámci SR je grátis.

Sledujte ich na Facebooku

www.ostrozovic.sk / +421 908 996 040 / odbyt@ostrozovic.sk

Zimná dovolenka: Doprajte si slnko a pohodu v Egypte

Nielen v lete, ale po celý rok. Egypt je aj v zime skvelou voľbou na dovolenku.

Košičan Erik Ňarjaš vyzve do tanca parlament!

Úspešný finančník a tanečný majster Let´s Dance show, Košičan Erik Ňarjaš vstupuje do politiky za stranu OĽANO Igora Matoviča.

Úrazy v zimnom období sú častou príčinou práceneschopnosti

Úrazy v zimnom období sú častou príčinou práceneschopnosti a znepríjemňujú život.