Pondelok, 20. január, 2020 | Meniny má Dalibor

Tipy na darčeky z Tokaja...

Aj vy premýšľate, akým prekvapením urobiť radosť svojim blízkym? Kvalitné víno je ideálny darček!

Vinárstvo Ostrožovič vo Veľkej Tŕni na Tokaji je vinohradnícko-vinárska firma s vyše 29 ročnou históriou. Obrába 58 hektárov vlastných vinohradov a ošetruje ich systémom, šetrným k ľuďom aj k prírode. Integrovaná produkcia hrozna posunula dopestovanie hrozna smerom k zníženiu množstva chemických postrekov a je predstupňom BIO ochrany vo vinohradníctve.

Hrozno pre výrobu kvalitných vín si Ostrožovičovci strážia počas celého roka a vedia, čo si na jeseň dovezú do dvora. Zber hrozna do debničiek je u nich samozrejmosťou. Vo svete je dnes už skôr raritný, často krát sa využívajú kombajny...

V ich portfóliu nájdete ľahké vína na každý deň, ako aj skvosty, ocenené na svetových výstavách vín v Brazílii, Amerike aj vo Francúzsku . V Národnom salóne vín SR v Pezinku sa ich vína každoročne objavujú medzi stovkou tých najlepších.

Zabalené v rôznych darčekových obaloch sa iste stanú potešením pre obdarovaných.

Doručíme Vám ich bez starostí na Vami uvedené adresy ...

Prepravné v rámci SR je grátis.

Sledujte ich na Facebooku

www.ostrozovic.sk / +421 908 996 040 / odbyt@ostrozovic.sk

Tento text je platenou formou reklamy. Informujte o svojej firme viac ako 2,5 miliónov čitateľov Sme.sk aj vy. Bližšie informácie nájdete TU. Kontakt: internet@petitpress.sk; tel:+421 2 59 233 227.

Kúpeľný park Kováčová spustil predaj nových pozemkov

V malebnej obci blízko Zvolena a Banskej Bystrice môžete získať atraktívne pozemky pre svoj nový idylický domov. Už od 80 €/m2.

Kúpeľný park Kováčová spustil predaj nových pozemkov

V malebnej obci blízko Banskej Bystrice a Zvolena môžete získať atraktívne pozemky pre svoj nový idylický domov. Už od 80 €/m2.

Noerr advise NEI on acquisition of Kinex

This is further evidence of Noerr building a strong regional M&A force, after years of developing its M&A practice in Slovakia.