Utorok, 19. január, 2021 | Meniny má MárioKrížovkyKrížovky

Slovenská sporiteľňa pomôže svojim klientom zo zničenej bytovky

Banka poskytne finančnú pomoc a zjednoduší vybavenie poistných udalostí.

Prešov. Piatková tragédia na Sídlisku III. si vyžiadala nielen straty na životoch, ale aj obrovské materiálne škody. Ľudia prišli o strechu nad hlavou, mnohí z nich pritom mali svoje byty kúpené na hypotéku. Podmienkou poskytnutia hypotéky je však poistenie založenej nehnuteľnosti, teda ak si v bytovke na Mukačevskej 7 niekto kúpil byt na hypotéku, musel ho mať poistený. Štandardne by poškodení mali v prvom kroku kontaktovať svoju poisťovňu a nahlásiť škodu. Slovenská sporiteľňa však chce svojim klientom zo zničenej bytovky pomôcť s vybavovaním poistných udalostí tak, aby to pre nich bolo čo najmenej administratívne náročné. Súčasne pripravila ďalšie mimoriadne opatrenia.

Ako pomôže Slovenská sporiteľňa svojim klientom:

Finančná pomoc

Najväčšia slovenská banka pomôže svojim 39 klientom z Mukačevskej 7 a v najbližších dňoch pošle každému z nich na účet v Slovenskej sporiteľni aj mimoriadnu finančnú pomoc vo výške 1 000 eur.

Pomoc s vybavením poistnej udalosti pri hypotéke

Ak majú poškodení klienti záujem, môžu vybavovanie poistnej udalosti nechať na svoju banku. Stačí, ak prídu do pobočky Slovenskej sporiteľne na Masarykovej 10. Tým, ktorí si to chcú vybaviť sami, v pobočke radi vysvetlia, ako na to.

Zníženie sadzby a odklad splátok úverov

Pokiaľ majú klienti Slovenskej sporiteľne z Mukačevskej 7 v tejto banke hypotéku či spotrebný úver, majú možnosť využiť na 6 mesiacov odklad splátok a zníženie úročenia na 0,1 % počas tejto doby.

Účet zadarmo

Slovenská sporiteľňa myslí aj na tých, ktorí majú v banke otvorený účet. Dotknutí klienti budú môcť využívať svoj účet po dobu 6 mesiacov zadarmo.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

V centre Bratislavy ako na dedine. Ako sa býva v hlavnom meste?

Porovnali sme život v Bratislave na štyroch rôznych miestach.

Najobľúbenejšie auto Slovákov je opäť ŠKODA

Značka aj napriek pandémii trhala rekordy.

Predajom kraľovala FABIA, ŠKODA valcovala jednotlivé segmenty. Jednoznačné prvenstvo značky ŠKODA potvrdzujú aj celkové predaje jednotlivých modelov, ktoré suverénne vedie model FABIA – 4 607 ks.

PLANEO Elektro funguje aj počas lockdownu - má akčný výpredaj

V najrozšírenejšej sieti elektropredajní môžete stále POHODLNE NAKUPOVAŤ A TOVAR mať doma EŠTE DNES. Teraz dokonca ešte lacnejšie.