Sobota, 18. január, 2020 | Meniny má Bohdana

Vianočné trhy vďaka inovácii pomáhajú rodinám v ohrození

Vďaka Good Pay poputuje za každú platbu kartou na trhoch príspevok OZ Návrat.

Bratislavské vianočné trhy odštartovali s množstvom noviniek. Nový koncept z nich tento rok urobil kvalitné, ekologické, bezpečné ale i vizuálne atraktívne gastronomické podujatie so sprievodným kultúrnym programom. Absolútnou novinkou je „zero waste“, čiže snaha znižovať množstvo odpadu.

Partnerom Vianočného Hlavného trhu sa stala Slovenská sporiteľňa, vďaka ktorej sa v stánkoch dá pohodlne platiť kartou, mobilom či hodinkami. Navyše, platenie bez hotovosti má vďaka inovatívnej službe Good Pay aj charitatívny rozmer.

„Snažíme sa prinášať inovácie priateľské k ľuďom, mestu, k našej krajine. Vianočné stánky sme spolu so spoločnosťou Global Payments vybavili platobnými terminálmi a prinášame aj službu Good Pay. Naviac, za každú platbu kartou, mobilom alebo hodinkami pošleme jeden cent Občianskemu združeniu Návrat,“ hovorí Dáša Juríková, riaditeľka marketingu Slovenskej sporiteľne.

Každý návštevník Vianočného Hlavného trhu tak bude môcť prostredníctvom služby Good Pay pomôcť rodinám, ktoré to potrebujú. Navyše, Slovenská sporiteľňa občianskemu združeniu Návrat po konečnom vyhodnotení venuje dar až do výšky 15-tisíc eur v závislosti od počtu platieb.

Vianočnú náladu umocňuje aj moderná projekcia, ktorú majú možnosť vidieť návštevníci každý deň po zotmení. Navyše, každý deň sa o 19:10 spustí na tri minúty aj povesť o Rolandovi, počas ktorej sa zobrazuje aj aktuálna suma vyzbieraná pre rodiny v núdzi.

Tohtoročné Vianoce môžu byť štedrejšie aj vďaka veľkej SMS súťaži o ceny v celkovej výške viac ako 100 000 eur, do ktorej sa môžu zapojiť všetci Slováci. Pod stromčekom si tak okrem finančnej výhry môžu nájsť aj modernú elektrokolobežku či Apple Watch. Účasť je pritom úplne jednoduchá, viac detailov na: https://www.hviezdnevianoce.sk/

Tento text je platenou formou reklamy. Informujte o svojej firme viac ako 2,5 miliónov čitateľov Sme.sk aj vy. Bližšie informácie nájdete TU. Kontakt: internet@petitpress.sk; tel:+421 2 59 233 227.

V košickom Kauflande pribudol nový McDonald´s

McDonald´s ešte koncom minulého roku otvoril svoju 32. reštauráciu na území Slovenska.

Duálna akadémia: Na strednej škole sa vzdelávajú, aj zarábajú

Súkromná stredná odborná škola Duálna akadémia uvedie v tomto roku do pracovného života prvých maturantov.