Sobota, 25. január, 2020 | Meniny má Gejza

Vianočné trhy vďaka inovácii pomáhajú rodinám v ohrození

Vďaka Good Pay poputuje za každú platbu kartou na trhoch príspevok OZ Návrat.

Bratislavské vianočné trhy odštartovali s množstvom noviniek. Nový koncept z nich tento rok urobil kvalitné, ekologické, bezpečné ale i vizuálne atraktívne gastronomické podujatie so sprievodným kultúrnym programom. Absolútnou novinkou je „zero waste“, čiže snaha znižovať množstvo odpadu.

Partnerom Vianočného Hlavného trhu sa stala Slovenská sporiteľňa, vďaka ktorej sa v stánkoch dá pohodlne platiť kartou, mobilom či hodinkami. Navyše, platenie bez hotovosti má vďaka inovatívnej službe Good Pay aj charitatívny rozmer.

„Snažíme sa prinášať inovácie priateľské k ľuďom, mestu, k našej krajine. Vianočné stánky sme spolu so spoločnosťou Global Payments vybavili platobnými terminálmi a prinášame aj službu Good Pay. Naviac, za každú platbu kartou, mobilom alebo hodinkami pošleme jeden cent Občianskemu združeniu Návrat,“ hovorí Dáša Juríková, riaditeľka marketingu Slovenskej sporiteľne.

Každý návštevník Vianočného Hlavného trhu tak bude môcť prostredníctvom služby Good Pay pomôcť rodinám, ktoré to potrebujú. Navyše, Slovenská sporiteľňa občianskemu združeniu Návrat po konečnom vyhodnotení venuje dar až do výšky 15-tisíc eur v závislosti od počtu platieb.

Vianočnú náladu umocňuje aj moderná projekcia, ktorú majú možnosť vidieť návštevníci každý deň po zotmení. Navyše, každý deň sa o 19:10 spustí na tri minúty aj povesť o Rolandovi, počas ktorej sa zobrazuje aj aktuálna suma vyzbieraná pre rodiny v núdzi.

Tohtoročné Vianoce môžu byť štedrejšie aj vďaka veľkej SMS súťaži o ceny v celkovej výške viac ako 100 000 eur, do ktorej sa môžu zapojiť všetci Slováci. Pod stromčekom si tak okrem finančnej výhry môžu nájsť aj modernú elektrokolobežku či Apple Watch. Účasť je pritom úplne jednoduchá, viac detailov na: https://www.hviezdnevianoce.sk/

Zimná dovolenka: Doprajte si slnko a pohodu v Egypte

Nielen v lete, ale po celý rok. Egypt je aj v zime skvelou voľbou na dovolenku.

Košičan Erik Ňarjaš vyzve do tanca parlament!

Úspešný finančník a tanečný majster Let´s Dance show, Košičan Erik Ňarjaš vstupuje do politiky za stranu OĽANO Igora Matoviča.

Úrazy v zimnom období sú častou príčinou práceneschopnosti

Úrazy v zimnom období sú častou príčinou práceneschopnosti a znepríjemňujú život.