Streda, 25. november, 2020 | Meniny má KatarínaKrížovkyKrížovky

Nechcete čakať rok na oddlženie? Je tu riešenie

Poďte sa s nami na to pozrieť.

(Zdroj: Pixabay)

Prišiel dlho očakávaný Január 2020 a s ním aj zmena v pravidlách pre žiadateľov o osobný bankrot. Hlavnou zmenou bola podmienka, ktorú musí žiadateľ splňovať, aby mohol požiadať o osobný bankrot a tou podmienkou je mať 1 rok starú exekúciu. Je to podľa Vás veľa? Podľa nás určite hej, no BONATO má aj na to jedno riešenie.

BONATO ako jediné na Slovensku ponúka garanciu na osobný bankrot

V praxi to znamená, že BONATO posúdi Vašu celkovú ekonomickú situáciu a podľa tejto analýzy vydá garanciu.

Čo vtedy ak nemám exekúciu alebo nechcem prísť o majetok?

Ďalšou možnosťou, ako sa zbaviť dlhov, je tzv. Správa záväzkov, jedná sa o unikátnu službu, ktorá zabezpečí to, aby klient zaplatil len nevyhnutné minimum podľa platných zákonov. Celý proces zariaďuje právnik, ktorý pomôže vypracovať oddlžovaciu stratégiu.

V praxi to znamená, kontrolu zmlúv, či odporujú dobrým mravom alebo úplne porušujú zákony (napr. neúmerne vysoké pokuty, úroky či doložky, v ktorých sa dlžníci vzdávajú možnosti sa súdne brániť). Takéto nevýhodné zmluvy sa dajú riešiť aj iným spôsobom a to súdnym sporom s veriteľmi.

Príklad z praxe:

Pán Ladislav sa na nás obrátil v roku 2018 a uzavrel s nami Zmluvu o Správe záväzkov. Spoločnosť BENCONT COLLECTION, a.s. a náš klient pán Ladislav viedli súdny spor o nariadenie neodkladného opatrenia. Spoločnosť BENCONT COLLECTION, a.s. si od zamestnávateľa pána Ladislava nárokovala zrážky zo mzdy v celkovej výške 2 167,11 €.

Tak ako aj v predchádzajúcich prípadoch, právo bolo na strane nášho klienta a Okresný súd v Rožňave nariadil spoločnosti zdržať sa výkonu práva na zrážky zo mzdy. Takto sme nášmu klientovi pomohli zachrániť jeho peniaze v celkovej sume 2 167,11 €.

BONATO patrí k najúspešnejším firmám v oblasti oddlžovania fyzických osôb. Zároveň je aj držiteľom certifikátu Dôveryhodná firma v roku 2019.

Sledovať ich môžete na Facebooku, Youtube, Instagrame, Twitteri a LinkedIn. Pomôžu aj Vám! Dohodnite si nezáväznú schôdzku úplne zadarmo a prenechajte im svoje starosti. Môžete volať na bezplatnú linku oddlžovacej pomoci na čísle 0800 221 331 a informovať sa o ich službách.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Nová služba v Pezinku – bezplatný zber elektroodpadu

Staré spotrebiče vám zadarmo odvezieme z adresy vášho bydliska.

Slovenská firma reformuje tradičné multimiliardové odvetvie

Rastie v stovkách percent ročne.

V mlieku už nie sme sebestační. Čo sa musí zmeniť?

Kedysi sme mlieko vyvážali, teraz je to naopak.