Pondelok, 30. november, 2020 | Meniny má Ondrej, AndrejKrížovkyKrížovky

Nechcete čakať rok na oddlženie? Je tu riešenie

Poďte sa s nami na to pozrieť.

(Zdroj: Pixabay)

Prišiel dlho očakávaný Január 2020 a s ním aj zmena v pravidlách pre žiadateľov o osobný bankrot. Hlavnou zmenou bola podmienka, ktorú musí žiadateľ splňovať, aby mohol požiadať o osobný bankrot a tou podmienkou je mať 1 rok starú exekúciu. Je to podľa Vás veľa? Podľa nás určite hej, no BONATO má aj na to jedno riešenie.

BONATO ako jediné na Slovensku ponúka garanciu na osobný bankrot

V praxi to znamená, že BONATO posúdi Vašu celkovú ekonomickú situáciu a podľa tejto analýzy vydá garanciu.

Čo vtedy ak nemám exekúciu alebo nechcem prísť o majetok?

Ďalšou možnosťou, ako sa zbaviť dlhov, je tzv. Správa záväzkov, jedná sa o unikátnu službu, ktorá zabezpečí to, aby klient zaplatil len nevyhnutné minimum podľa platných zákonov. Celý proces zariaďuje právnik, ktorý pomôže vypracovať oddlžovaciu stratégiu.

V praxi to znamená, kontrolu zmlúv, či odporujú dobrým mravom alebo úplne porušujú zákony (napr. neúmerne vysoké pokuty, úroky či doložky, v ktorých sa dlžníci vzdávajú možnosti sa súdne brániť). Takéto nevýhodné zmluvy sa dajú riešiť aj iným spôsobom a to súdnym sporom s veriteľmi.

Príklad z praxe:

Pán Ladislav sa na nás obrátil v roku 2018 a uzavrel s nami Zmluvu o Správe záväzkov. Spoločnosť BENCONT COLLECTION, a.s. a náš klient pán Ladislav viedli súdny spor o nariadenie neodkladného opatrenia. Spoločnosť BENCONT COLLECTION, a.s. si od zamestnávateľa pána Ladislava nárokovala zrážky zo mzdy v celkovej výške 2 167,11 €.

Tak ako aj v predchádzajúcich prípadoch, právo bolo na strane nášho klienta a Okresný súd v Rožňave nariadil spoločnosti zdržať sa výkonu práva na zrážky zo mzdy. Takto sme nášmu klientovi pomohli zachrániť jeho peniaze v celkovej sume 2 167,11 €.

BONATO patrí k najúspešnejším firmám v oblasti oddlžovania fyzických osôb. Zároveň je aj držiteľom certifikátu Dôveryhodná firma v roku 2019.

Sledovať ich môžete na Facebooku, Youtube, Instagrame, Twitteri a LinkedIn. Pomôžu aj Vám! Dohodnite si nezáväznú schôdzku úplne zadarmo a prenechajte im svoje starosti. Môžete volať na bezplatnú linku oddlžovacej pomoci na čísle 0800 221 331 a informovať sa o ich službách.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Changes to the System of Remedies under the Amendment to the PPL

Everybody Wants to Change the Procurement Law.

Venujte na Vianoce darček plný informácií

Vaša rodina a priatelia si môžu nájsť pod stromčekom Ročné predplatné SME.sk.

Zdravé varenie: zábava pre celú rodinu

Náročné jarné a momentálne aj jesenné obdobie znamená, že doma trávime oveľa viac času, ako sme zvyknutí.