Sobota, 24. október, 2020 | Meniny má KvetoslavaKrížovkyKrížovky

Kúpeľný park Kováčová spustil predaj nových pozemkov

V malebnej obci blízko Zvolena a Banskej Bystrice môžete získať atraktívne pozemky pre svoj nový idylický domov. Už od 80 €/m2.

Predaj pozemkov je rozdelený do dvoch etáp. Prvá etapa je už takmer vypredaná, začína sa preto už aj s predajom druhej etapy.

Pokojná lokalita pri lese

Ak túžite po pokojnom bývaní v kontakte s prírodou, v oáze ticha, mimo ruchu väčších miest, ste na správnom mieste. Pozemky Kúpeľného parku sa nachádzajú v tichej lokalite rovno pri lese. Idylickú atmosféru dotvára malebná kúpeľná obec Kováčová, známa dlhoročnou tradíciou relaxu a oddychu. Ide o miesto, ktoré ocenia predovšetkým milovníci prírody, čerstvého vzduchu a zdravého životného štýlu.

Veľmi blízko Zvolena

To, že budete mať les takpovediac za dverami domu, ešte neznamená, že by ste boli odrezaní od sveta. Práve naopak. Veľkou výhodou tejto lokality je aj výborné dopravné spojenie s blízkymi mestami a neďalekou rýchlostnou komunikáciou R1. Do Zvolena to máte iba 7 minút autom, do Banskej Bystrice iba 19 minút. Prácu a kariéru v meste tak môžete bez problémov skombinovať s pokojným bývaním v lone prírody.

Všetko pre nové bývanie

Pozemky v Kúpeľnom parku disponujú všetkým, čo treba pre nové moderné bývanie. Majú vybudovanúkompletnú technickú infraštruktúru a obec Kováčová sa môže pýšiť vysokou úrovňou občianskej vybavenosti. Projekt má navyše má vypracované rozumné stavebné regulácie, ktorých sa pri výstavbe musí držať každý vlastník pozemku. Vďaka tomu sa nemôže stať, aby vám napríklad príliš vysoká stavba suseda zacláňala výhľad alebo neprimerane tienila na váš dom. Všetko je nastavené tak, aby nič nenarušilo vaše predstavy o idylickom bývaní.

Výhodné ceny už od 80 €/m2

Na výber tu máte pozemky s rôznou výmerou vrátane veľkých nadštandardných pozemkov, ktoré vám poskytnú veľkorysý priestor tak pre vaše nové bývanie, ako aj voľnočasové aktivity. Platí pritom nepriama úmera – čím väčší pozemok, tým nižšia jednotková cena za meter štvorcový. Kúpa týchto pozemkov môže byť zároveň veľmi výhodnou investíciou.

Nájsť v okresoch Zvolen a Banská Bystrica dostupné pozemky s podobnými benefitmi nie je vôbec jednoduché, projekt Kúpeľný park je v tomto regióne úplne ojedinelý. Odporúčame vám preto, aby ste si vybraný pozemok rezervovali čo najskôr, aby vás nikto nepredbehol. Viac na www.kupelnypark.sk

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Tesco prináša zákazníkom potraviny za každých okolností

Tesco si plne uvedomuje svoju zodpovednosť pri zásobovaní obyvateľov Slovenska potravinami.

Vedeli ste, že jablká majú svoj medzinárodný deň?

Netradične ho oslávili v BILLA.

Zostáva už len 7 dní na predloženie žiadosti o grant

Grant vo výške 30 000 eur môžu vybrané subjekty získať vďaka charitatívnemu behu No Finish Line