Sobota, 24. október, 2020 | Meniny má KvetoslavaKrížovkyKrížovky

Šperk, ktorý sa neodkladá do šperkovnice

Existujú šperky, ktoré vyťahujete na svetlo sveta len príležitostne. A potom také, ktoré takmer neskladáte z krku či zo zápästia.

(Zdroj: ALOve)

Sú elegantné, skôr nenápadné, hodia sa ku každému oblečeniu a navyše v sebe nesú dôležité posolstvo. Máte už taký šperk? Ak nie, nechajte sa inšpirovať novinkami z dielne ALOve.

Favoritom sezóny sú retiazky s personalizovaným príveskom v tvare písmena, dôležitého čísla alebo celého slova, ktoré má pre vás špecifický význam. Môže to byť meno vašej životnej lásky, dieťaťa alebo vaše vlastné. Alebo písmeno, ktorého význam poznáte iba vy. Šperkárska značka ALOve ponúka vo svojej kolekcii No ordinary words tisícky možností. Stačí si vybrať farbu zlata, ktorú najradšej nosíte, a prívesok so vsadenými diamantmi si k vám už nájde cestu sám.

Miláčikovia Hollywoodu

Personalizované šperky zažívajú svoj zlatý vek. Sú elegantné, jemné a ich majiteľkami sú prevažne ženy. Vkusným príveskom s menom milovanej osoby (alebo svojím vlastným) dávajú ženy najavo svoju jedinečnosť a odklon od šperkárskej konfekcie. Napríklad Beyoncé nosí na retiazke vyznanie svojej dcérke Blue. Miley Cyrus sa necháva fotografovať so sebavedomým zlatým „M“, aké by sme možno čakali od Madonny. Tá si však nechala vyrobiť originálnu prezývku Mambo, ktorou ju oslovujú jej deti. Módna ikona Sarah Jessica Parker vlastní, ako inak, prívesok s menom svojej kultovej postavy Carrie Bradshaw. A možno vám neušiel ani incident s príveskom Michelle Obama, ktorý niesol názov jej knihy Becoming.

Meno alebo číslo?

Prívesok s menom je skvelý spôsob, ako sa odlíšiť. Môžete nosiť na krku unikát, aký nikto na svete nemá, a to aj bez toho, aby ste museli za pár miliónov vydražiť vzácny drahokam. Meno môže byť vygravírované do tabuľky, akú nosí Kim Kardashian, alebo ho budú tvoriť samostatné písmená. Pokiaľ vás životom viac ako slová sprevádza osudové číslo, potom vás očaria šperky z kolekcie Lucky Numbers .

Nakoniec, možno bude práve 2020 tým povestným šťastným číslom, ktoré prelomí ľady a nasmeruje váš život tým správnym smerom. Začal sa predsa len nedávno. Čo myslíte?

Nechajte sa očariť elegantnými šperkmi a vyberte si svoju srdcovku na www.alove.sk .

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Tesco prináša zákazníkom potraviny za každých okolností

Tesco si plne uvedomuje svoju zodpovednosť pri zásobovaní obyvateľov Slovenska potravinami.

Vedeli ste, že jablká majú svoj medzinárodný deň?

Netradične ho oslávili v BILLA.

Zostáva už len 7 dní na predloženie žiadosti o grant

Grant vo výške 30 000 eur môžu vybrané subjekty získať vďaka charitatívnemu behu No Finish Line