Nedeľa, 25. október, 2020 | Meniny má AurelKrížovkyKrížovky

Košičan Erik Ňarjaš vyzve do tanca parlament!

Úspešný finančník a tanečný majster Let´s Dance show, Košičan Erik Ňarjaš vstupuje do politiky za stranu OĽANO Igora Matoviča.

1. Vieš sa nám predstaviť, čomu si sa okrem tanca venoval posledné roky?

Viacerí z vás ma možno poznáte z tanca vďaka show Let´s Dance, okrem toho som riadil posledných 7 rokov globálnu online banku v Rusku a Londýne a taktiež riadim Estónsky investičný fond, kde investujeme do rôznych inovatívnych projektov hlavne v oblasti, finančných technológií, e-commerce, cestovného ruchu či revolučných startupov.

2. Prečo si sa rozhodol kandidovať?

Priznám sa, neplánoval som to. Slovensko je môj domov a chcem tu žiť, lebo priateľstvá, vzťah, rodina je viac než biznis alebo relax v exotike. No po udalostiach, ktoré sa stali na slovenskej politickej scéne, ako v priamom prenose sa politickí predstavitelia usvedčili z okrádania nášho Slovenska, som sa rozhodol pomôcť dobrej veci a vstúpiť do politiky za stranu Obyčajní ľudia. Verím Igorovi Matovičovi a celému teamu, že spolu môžeme pomôcť, nielen odstrihnúť skorumpovaných politikov, ale aj vytvoriť funkčné zlepšenia v prospech všetkých ľudí.

3. Čo je Tvoja pridaná hodnota a Tvoje body v programe?

Okrem ekonomických vedomostí a prehľadu v oblasti ekonómie, financií, cestovného ruchu, IT či investícií mám aj reálne skúsenosti z vedenia zamestnancov 300+, či podnikania doma a v zahraničí. Viem priniesť efektívne inovácie, ktoré sú odskúšané v zahraničí a vedia posunúť Slovensko vpred.

Čo sa týka programu, je tu veľa problémov, ktoré treba riešiť, no ja sa chcem zamerať hlavne na oblasť ekonomiky, IT, inovácií, investícií a cestovného ruchu.

Som za zrušenie nezmyselných daní, zníženie sadzby dph a dane z príjmu, zníženie odvodov, aby ostalo viac ľudom a trhová ekonomika sa u nás rozprúdila. Som za rozvoj cestovného ruchu a inovácie v oblastiach IT. Som za úplne zrušenie navyšovania exekučných úrokov, aby ľudia mohli dýchať. Som za štátne byty ako aj štátne fabriky na výrobu základných potravín a liekov, nech naša inflácia klesá a dôchodcovia si dôchodky aj užijú.

4. Čo môže priniesť Tvoja kandidatúra Košiciam?

Myslím že veľa, momentálne mesto stagnuje, či už v oblasti cestovného ruchu ako aj celkového dizajnu. Keďže som Košičan, určite sa budem usilovať vybojovať čo najviac investícií pre mesto Košice, a tak zlepšiť život ľudí v ňom. Chcem obnoviť zašlú slávu Košíc, no bez podpory vlády je to ťažké, priam nemožné a preto kandidujem do parlamentu za OĽANO s číslom 14.

Objednávateľ: OBYČAJNÍ ĽUDIA a nezávislé osobnosti (OĽANO), NOVA, Kresťanská únia (KÚ), ZMENA ZDOLA, Zámocká 6873/14, 811 01 Bratislava, IČO: 42287511

Dodávateľ: Petit Press, a.s., divízia východ, o.z., Letná 47, 040 01 Košice, IČO: 35790253

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Kvalitné sporenie si dokážete vybaviť z pohodlia domova

Kvalitné sporenie je to najmenej, čo pre zhodnotenie svojich úspor môžete urobiť. Sporiaci účet si dokážete vybaviť cez internet.

Tesco prináša zákazníkom potraviny za každých okolností

Tesco si plne uvedomuje svoju zodpovednosť pri zásobovaní obyvateľov Slovenska potravinami.

Vedeli ste, že jablká majú svoj medzinárodný deň?

Netradične ho oslávili v BILLA.