Nedeľa, 25. október, 2020 | Meniny má AurelKrížovkyKrížovky

Platiť kartou môžete odteraz štýlovo

Nové dizajny platobných kariet prinášajú krásu do vašich peňaženiek.

Tatra banka prináša od januára jedinečné dizajny kreditných kariet, inšpirované dielami súčasných slovenských umelcov. Nejedná sa o limitované edície, ale trvalé dizajny, ktoré odštartovali novú éru galérie súčasného umenia na kartách. Klienti si môžu svoju kreditnú kartu teraz vymeniť za novú bez poplatku do konca februára. Kúsok umenia v peňaženke môžete nosiť aj vy, ak ste klientom tejto banky, a pýšiť sa dielami fotografiek Márie Švarbovej a Miloty Havránkovej, výtvarníka Ašota Haasa, zaslúžilého umelca Miroslava Cipára aj mladého módneho dizajnéra Lukáša Krnáča.

Načítavam video...

Od apríla sa k týmto kartám pridajú aj nové dizajny debetných kariet, na ktorých nájdete obraz výtvarníčky Lucie Talovej, dizajnérske kúsky z dielne crafting plastics! studio, obraz Erika Šilleho, vzor látky z kolekcie FULLOVE od Lenky Sršňovej a Ondreja Jóba a typografiu Mikiny Dimunovej.

Umenie je veľmi subjektívna záležitosť. To, čo sa páči jednému, sa nemusí páčiť inému. Nové platobné karty Tatra banky poukazujú na rôznorodosť umenia nielen tým, že zobrazujú rôzne typy umenia, ale aj samotný výber autorov je jedinečný. „Hlavným kritériom pri výbere bola rôznorodosť oblastí umenia. Aby nové karty ľudí vyrušili, vytrhli zo všednosti a priviedli k zamysleniu. Nezamerali sme sa len na umelcov, zaoberajúcich sa výtvarným umením, ale aj dizajnom. Máme na Slovensku šikovných ľudí, ktorí sa zaoberajú typografiou – navrhujú písmo, textilnou tvorbou či fotografiou. Chceme tak ukázať umenie v širšom kontexte, v jeho rozmanitosti a pracujeme aj s rôznou formou a typom prevedenia kariet,“ hovorí o zmene Milada Halová, riaditeľka komunikácie a stratégie značiek Tatra banka a Raiffeisen banka.

Pozrite si viac o nových dizajnoch alebo ako bude vyzerať vaša nová karta.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Kvalitné sporenie si dokážete vybaviť z pohodlia domova

Kvalitné sporenie je to najmenej, čo pre zhodnotenie svojich úspor môžete urobiť. Sporiaci účet si dokážete vybaviť cez internet.

Tesco prináša zákazníkom potraviny za každých okolností

Tesco si plne uvedomuje svoju zodpovednosť pri zásobovaní obyvateľov Slovenska potravinami.

Vedeli ste, že jablká majú svoj medzinárodný deň?

Netradične ho oslávili v BILLA.