Utorok, 1. december, 2020 | Meniny má EdmundKrížovkyKrížovky

Kaufland otvára svoju prvú predajňu vo Svidníku

Po úspešnom ukončení takmer 8-mesačnej výstavby na Ulici Sovietskych hrdinov otvára Kaufland svoju 69. predajňu na Slovensku. Od 13. februára sa zákazníci môžu tešiť z nákupov na predajnej ploche väčšej ako 2500m2.

Svidnícky Kaufland je postavený podľa najnovšieho konceptu. Otvorený vzhľad, takzvaný open mall, zodpovedá tomu, čo nakupujúci v tejto rýchlej dobe potrebujú. Zákazníkov víta otvorený priestor s farebne odlíšenými oddeleniami a piktogramami, vďaka ktorým sa môžu podľa potrieb na predajni rýchlo orientovať. Nájdu tu i obslužné pulty s čerstvými mäsom, mäsovými výrobkami či syrmi. Pre tých uponáhľanejších je hneď pri vstupe pripravený regál rýchleho občerstvenia.

Okrem čerstvého tovaru Kaufland ponúka svojim zákazníkom široký sortiment potravinových a nepotravinových privátnych značiek, značkových produktov a výrobkov slovenského pôvodu za výhodne ceny. Na svoje si tu prídu aj vegáni a vegetariáni či zákazníci, ktorých trápia problémy s intoleranciou gluténu alebo laktózy. Kaufland prináša zákazníkom aj ďalšie výhody. Okrem pokladní s obsluhou tu môžu nájsť aj tie samoobslužné. V priestore za nimi majú k dispozícii lekáreň, predajcu tabakových výrobkov a predajcu lahôdok.

„Nová svidnícka predajňa je už 69. prevádzkou Kauflandu na Slovensku. Veríme, že si ju Svidníčania obľúbia a s jednoduchosťou nakúpia všetko potrebné na jednom mieste,“ uviedla Lucia Langová, hovorkyňa spoločnosti Kaufland.

Slávnostné otvorenie sprevádza atraktívny dvojdňový program. Vo štvrtok, 13. februára, sú to rôzne súťaže pre deti a maskoti z ich obľúbených rozprávok. V piatok, 14. februára, čaká na Svidníčanov od 16:00 do 18:00 Varenie s Gizkou Oňovou.

Prvá predajňa v meste so sebou tradične prináša aj dobrý skutok. Od 13. do 15. februára 2020, čiže počas prvých troch dní od jej otvorenia, prispeje Kaufland za každý nákup v hodnote minimálne 20 € sumou 1 € Centru voľného času vo Svidníku. Centrum celoročne zabezpečuje výchovno-vzdelávaciu činnosť vedením záujmových krúžkov, organizáciou olympiád, športových súťaží, výletov, táborov a iných aktivít pre deti a mládež.

„Darované finančné prostriedky od spoločnosti Kaufland využijeme okrem nákupu športových potrieb a materiálov pre krúžkovú činnosť aj na nákup edukačných, didaktických a rozvojových pomôcok pre naše Mama centrum. Aj vďaka Kauflandu tak vytvoríme príjemné miesto pre pravidelné stretávanie a konzultácie mamičiek s deťmi do 5 rokov,“ uviedol Jozef Dirga, riaditeľ CVČ vo Svidníku.

Ako je pri predajniach spoločnosti Kaufland zvykom, aj tá svidnícka využíva systém rekuperácie, ktorý výrazne šetrí spotrebu energie, a tak aj prírodné zdroje. V praxi to znamená, že na vykurovanie svojich prevádzok využíva Kaufland namiesto palív ako vykurovací olej, plyn alebo drevo takmer výlučne odpadové teplo z chladiacich regálov.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Detský čaj COOP Jednoty získal unikátne medzinárodné ocenenie

Tradičný slovenský reťazec víťazstvom potvrdil svetovú úroveň svojich privátnych značiek.

FMMR svojím výskumom reaguje na aktuálne živé témy

Odborníci na UMIK sa venujú aj životnému prostrediu a jeho obnove.

Vianočné vydanie magazínu SME Ženy

Nový mesačník nájdete v stánkoch od 26. novembra 2020.