Štvrtok, 9. júl, 2020 | Meniny má LujzaKrížovkyKrížovky

20% na celý nákup! Už túto sobotu vo všetkých predajniach KRAJ

Potraviny KRAJ otvoria cez víkend už dvadsiatu predajňu v poradí.

(Zdroj: Terno)

Potraviny KRAJ otvoria cez víkend už dvadsiatu predajňu v poradí. Nový obchod v Ivanke pri Dunaji môžu zákazníci navštevovať od soboty, 15. februára. KRAJ chce toto "jubileum" osláviť spolu so zákazníkmi. V tento deň preto ponúkne 20 percentnú zľavu na celý nákup vo všetkých predajniach.

Novú prevádzku siete potravín KRAJ nájdu zákazníci od soboty na Moyzesovej ulici 40 v Ivanke pri Dunaji. Ponúka širokú škálu slovenských potravín, regionálne produkty, ale aj potraviny vhodné pre ľudí s potravinovou intoleranciou. "Aj táto predajňa bude ponúkať množstvo produktov od slovenských výrobcov a farmárov, ktorým záleží na kvalite," hovorí generálny riaditeľ spoločnosti TERNO real estate Stanislav Čajka.

Otvorenie dvadsiatej predajne plánuje KRAJ osláviť spolu so zákazníkmi. "Ide o dôležitý míľnik. KRAJ sa postupne rozrastá na celoslovenskú sieť potravín. Našim verným zákazníkom sa chceme poďakovať aj tak, že v tento deň im ponúkneme 20 percentnú zľavu na nákup* vo všetkých našich predajniach," hovorí Stanislav Čajka. S výraznou zľavou budú môcť zákazníci nakúpiť takmer všetky produkty na pultoch potravín KRAJ.*

Prvú predajňu KRAJ otvorila sieť v marci 2018 a stala sa jedným z najrýchlejšie rastúcich reťazcov na Slovensku. "Moderný koncept obchodov si rýchlo získal obľubu zákazníkov, vďaka čomu sa nám darí rásť. Pod značkou KRAJ budú postupne pribúdať obchody po celom Slovensku," hovorí Stanislav Čajka. Ďalšie dve predajne pribudnú v priebehu mesiaca v Trenčíne a Pezinku.

KRAJ ako prvý koncept na Slovensku priniesol spojenie troch hlavných potrieb zákazníkov pod jednu strechu - komplexný a pohodlný rodinný nákup za primerané ceny, kvalitnú ponuku od slovenských výrobcov a v neposlednom rade aj produkty pre spotrebiteľov s potravinovými intoleranciami a zdravotnými a stravovacími obmedzeniami. Zákazníkom ponúka príjemné, moderné prostredie a ustretových zamestnancov.

*Akcia platí v predajniach KRAJ 15. februára 2020. 20% zľava na jednorazový nákup sa nevzťahuje na akciové produkty, dojčenské produkty, tabakové výrobky, liehoviny, tlačoviny, cestovné lístky, vratné obaly, úhrady za služby, dobíjanie kreditu mobilných operátorov. 20% zľavu nie je možné kombinovať s inými zľavami, kupónmi alebo benefitmi vernostnej karty KRAJ, Terno, Moja Samoška.

O spoločnosti TERNO real estate

Spoločnosť TERNO real estate aktuálne prevádzkuje viac ako 100 predajní Terno a Moja Samoška. V marci 2018 predstavila prvú predajňu pod názvom KRAJ, v súčasnosti ich už prevádzkuje 20 a plánuje ďalšiu expanziu.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Morské oko vzniklo pred miliónmi rokov

Jazero predstavuje perlu najvýchodnejšieho slovenského vulkanického pohoria.

Rozdávajú sa dotácie na tepelné čerpadlá. Využite to, kým sa dá

Podávanie žiadostí bolo spustené 24. júna a ihneď sa ukázalo, že o štátne dotácie je veľký záujem. Ušetriť môžete až tisíce eur.

Keď sa inšpiráciou stane samotné víno

Aj z nepriaznivej situácie sa dá vyťažiť maximum. Počas korony Vinotéka Sommelier vynovila svoje priestory.