Pondelok, 30. marec, 2020 | Meniny má Vieroslava

Móda roku 2020: Ktoré kúsky ostávajú in?

Začiatok roka vnáša do sveta módy nový vietor. Dizajnéri chystajú neopozerané strihy a farebné kombinácie.

(Zdroj: freepik.com)

Zdá sa však, že niektoré outfity z predošlej sezóny ešte nepovedali svoje posledné slovo a prehliadkové móla budú plniť aj tento rok. Ak sa vám napríklad nechce dať zbohom svojej koženej sukni alebo pásikavej tunike, nemusíte. Tieto a ďalšie kúsky si totiž získali takú obľubu, že s nami ešte minimálne jednu sezónu zotrvajú.

Nazbierané rukávy

Máte v skrini svoj obľúbený sveter alebo top so širokými rukávmi? Pokojne ho noste naďalej. Trend nazbieraných rukávov v posledných rokoch rastie a vyzerá to tak, že ešte stále má čo povedať. Tento rok v módnych butikoch pribudne ešte viac modelov s priesvitnými rukávmi. Okrem toho, návrhári plánujú na osvieženie predstaviť aj nové typy riasenia.

Koža a koženka

Koža je priliehavá a sexi, a práve vďaka tomu jej brány módy ostávajú otvorené aj túto sezónu. Nebojte sa kombinovať koženkovú sukňu, legínsy alebo top s elegantnejšími kúskami, ktoré váš kožený outfit posunú tým správnym smerom bez toho, aby ste pôsobili vulgárne. Kožená sukňa vyzerá skvele s úpletovým roláčikom, vyzývavý top zase zošľachtíte prekladanou sukňou.

Pásiky

Všetci milujú pásiky. Kým horizontálne sú trendové a na Slovensku sa stali hotovým kultom, zvislé zase lichotia každej postave bez rozdielu. Okrem toho vyzerajú výborne na fotkách. Očakávajte, že tento rok bude priať extravagantným maximalistickým pásikom.

Diamonds are forever

Outfit bez šperku nikdy nie je kompletný. Nezabúdajte naň! Tento rok patrí kruhovým náušniciam, ale ak preferujete menej nápadné šperky, vyberie si niektorý jemný kúsok od šperkárskej značky ALOve . Na zápästie pripnite náramok s trendovou farebnou šnúrkou, ktorá vôbec nemusí byť červená. Farbu si pokojne vyberte podľa vlastného vkusu. Určite si však dajte záležať na kvalite. Namiesto lacnej bižutérie nechajte na vašom náramku vyniknúť precízne vybrúsený ligotavý diamant. Ponuka náramkov ALOve z kolekcie Neha vás určite nenechá chladnou a stane sa luxusnou čerešničkou vášho outfitu. Navyše príliš nezaťaží ani váš rozpočet.

Nájdite svoj obľúbený kúsok na tento rok na www.alove.sk

Bude dobre!

Firmy a dokonca aj jednotlivci sa zomkli, aby si navzájom pomohli prekonať toto neľahké obdobie.

V pôrodnici v Šaci sa rodí stále viac detí

V pôrodnici Nemocnica Košice-Šaca a.s. 1. súkromná nemocnica, člen skupiny AGEL, sa v tomto roku narodilo už 436 bábätiek.

Chic, fully-equipped offices in prime Bratislava locations

Book a tour of these trendy offices in Eurovea or Zuckermandel and enjoy a FREE 2 HOURS in our meeting rooms.