Utorok, 27. október, 2020 | Meniny má SabínaKrížovkyKrížovky

Do BILLA športovej rodiny pribudla biatlonistka Paulína Fialková

Vo februári k súčasným mužským ambasádorom pribudla úspešná biatlonistka Paulína Fialková.

Paulína Fialková.Paulína Fialková. (Zdroj: BILLA)

Spoločnosť BILLA sa dlhodobo snaží apelovať na verejnosť aj v oblasti zdravého stravovania v kombinácií s pravidelným pohybom. Je partnerom mnohých športových aktivít a podujatí, podporuje však aj šikovných slovenských športovcov. Vo februári k súčasným mužským ambasádorom pribudla úspešná biatlonistka Paulína Fialková, aktuálne bojujúca o medaily na Majstrovstvách sveta v biatlone v Taliansku.

Mladá biatlonistka patrí medzi špičku v svetovom pohári, dohromady získala osem pódiových umiestnení. Zatiaľ najlepší výkon svojej kariéry v rámci zimných olympijských hier dosiahla v roku 2018 v juhokórejskom Pchjongčchangu, kde sa vo vytrvalostných pretekoch na 15 km umiestnila na 5. mieste. Sympatická Breznianka sa stala tento rok aj víťazkou prestížnej ankety Slovenka roka 2019 v kategórii šport a v ankete Športovec roka 2019 sa umiestnila na siedmom mieste. "Biatlonu sa venujem od svojich ôsmich rokov, za ten čas som sa naučila, že kľúčovým prvkom v aktívnom živote športovca je aj strava. Snažím sa preto jesť vyvážene, dbám na zdravý životný štýl. Preto si veľmi vážim podporu od spoločnosti BILLA, ktorá sa zdravej strave dlhodobo venuje a prepája ju so športovými aktivitami," hovorí P. Fialková. Tento týždeň ju čakajú ešte vytrvalostné preteky žien na 15 kilometrov, preteky zmiešaných dvojíc, štafetové preteky žien a preteky s hromadným štartom žien na 12,5 kilometra.

Spoločnosť BILLA je partnerom lyžiarov Adama a Andreasa Žampovcov, ako aj olympijského strieborného medailistu vo vodnom slalome, Mateja Beňuša. "Sme hrdí, že sa naša športová rodina rozrástla o ďalšieho člena, dokonca o prvú ženskú športovkyňu, ktorú ako spoločnosť podporujeme. Paulíne držíme palce na ostávajúcich pretekoch majstrovstiev sveta a tešíme sa na ďalšie spoločné aktivity," hovorí Dariusz Bator, generálny riaditeľ BILLA. Spoločnosť chce pokračovať v trende prepájania zdravej stravy s aktívnym pohybom. Dôkazom toho je aj partnerstvo so Slovenským olympijským a športovým výborom. "Tešíme sa, že môžeme podporiť slovenský olympijský tím na tohtoročných Olympijských hrách v Tokiu. Je to pre nás česť, že budeme pri formovaní nových športových úspechov Slovenska," dopĺňa D. Bator. Verejnosť si bude môcť v lete vychutnať aj veľké podujatie Olympijský festival v rámci projektu Pripravení na Tokio a po celý rok aj sériu rodinných športových dní v rámci projektu Športuj Slovensko.

O spoločnosti

Spoločnosť BILLA, s.r.o., ktorá je súčasťou REWE International AG, pôsobí na Slovensku od roku 1993. Je lídrom v segmente supermarketov. V súčasnosti ich prevádzkuje takmer 150 a zamestnáva viac ako 4 500 pracovníkov. V supermarketoch priemernej rozlohy 900 m² BILLA ponúka široký sortiment značiek, vrátane vlastných aj diskontných. Dominantnými medzi vlastnými značkami cenovo výhodné produkty Clever, výrobky pod značkou BILLA, organické produkty BILLA BIO a domáca Slovenská farma. Rovnako dôležitý je v ponuke podiel čerstvých produktov v oblasti lahôdok, pečiva, ovocia, zeleniny a mliečnych výrobkov.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Developer roka YIT Slovakia je na Slovensku už desať rokov

K svojim 10. narodeninám dostal aj darček: až 3 ocenenia zo 14. ročníka ASB Gala.

Milan Murcko pri preberaní ceny verejnosti

Pôžička bez úrokov a poplatkov? Áno, existuje

Ako a kde ho môžete získať?

Pomáhajte čítaním

Kúpou predplatného SME.sk podporíte projekt OMAMA.