Utorok, 20. október, 2020 | Meniny má VendelínKrížovkyKrížovky

Kaufland v Ľuboticiach otvára prvú predajňu so zelenou strechou

Už 70. prevádzka Kauflandu na Slovensku bude otvorená 27. februára v Ľuboticiach na Bardejovskej ulici.

Už 70. prevádzka Kauflandu na Slovensku bude otvorená 27. februára v Ľuboticiach na Bardejovskej ulici. Prináša široký výber potravín vrátane slovenských či regionálnych produktov za výhodné ceny, a to všetko pod zelenou strechou.

Kaufland v Ľuboticiach pri Prešove poskytne svojim zákazníkom príjemný zážitok z nakupovania. Návštevníkov privíta otvorený priestor, takzvaný openmall, s farebne odlíšenými oddeleniami a piktogramami, vďaka ktorým vpredajni rýchlo nájdu všetko, čo potrebujú. Hneď pri vstupe sa nachádza oddelenie čerstvého ovocia a zeleniny, pre tých najuponáhľanejších je pripravený regál rýchleho občerstvenia a nechýbajú ani samoobslužné pokladne. V priestore novej prevádzky sa nachádza aj lekáreň, predajňa tabakových výrobkov a predajňa občerstvenia.

Kaufland okrem čerstvého tovaru ponúka svojim zákazníkom široký sortiment potravinových a nepotravinových privátnych značiek, výrobkov slovenského pôvodu a značkových produktov. Na svoje si prídu aj vegáni a vegetariáni, ako aj zákazníci, ktorých trápia problémy s intoleranciou gluténu alebo laktózy.

„V Ľuboticiach pri Prešove pribudla ďalšia naša prevádzka. Veríme, že k nám prídu aj noví zákazníci a jednoducho u nás nájdu všetko, čo potrebujú. Okrem toho sa pri našej predajni nachádza aj detské ihrisko, ktoré prinesie do života miestnych ďalšie možnosti. Zároveň bude slúžiť zákazníkom a ich ratolestiam pre nové oživenie ich pravidelných nákupov,“ uviedla Lucia Langová, hovorkyňa spoločnosti Kaufland.

V deň otvorenia, vo štvrtok 27. februára, môžu zákazníci priamo v predajni vyhrať zaujímavé ceny. Od 17:00 ich moderátor Marcel Forgáč prevedie súťažou v rýchlovarení.

Kaufland myslí okrem komfortného a jednoduchého nákupu zákazníkov aj na ekologickú zodpovednosť.„Nová prevádzka v Ľuboticiach je výnimočná tým, že ako naša prvá na Slovenskubude mať strechu pokrytú rastlinami,“ uvádza ďalej Lucia Langová. Takéto zelené strechy sú populárnou formou rozšírenia zelene v mestách a prispievajú k okysličovaniu mestského vzduchu.

Navyše predajňa využíva systém rekuperácie, ktorý výrazne šetrí spotrebu energie, a tak aj prírodné zdroje. V praxi to znamená, že na vykurovanie svojich prevádzok využíva Kaufland namiesto palív ako vykurovací olej, plyn alebo drevo takmer výlučne odpadové teplo z chladiacich regálov. Energetickú úsporu prináša aj používanie výlučne LED osvetlenia a pri predajni sa nachádza aj elektronabíjačka pre autá.

Celková rozloha areálu predajne s veľkosťou takmer dvoch futbalových ihrísk (20 130 m2) poskytne štedrý priestor aj na parkovanie. Vďaka svojmu umiestneniu je výborne a rýchlo dostupná aj pre obyvateľov z priľahlých obcí.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Zaplatiť za kávu či obed pomocou správy v čete? Už čoskoro

Náklady bude už čoskoro možné rozúčtovať aj pomocou aplikácií ako Messenger či WhatsApp.

Zelená Bratislava

Vyvetrajte si hlavu v jednom z najzelenších hlavných miest na svete.

Covid a post-Covid: Ako sa chrániť pred kybernetickými útokmi?

Tím FortiGuard Labs zaznamenal značný nárast bezpečnostných hrozieb počas pandémie.