Kaufland v Ľuboticiach otvára prvú predajňu so zelenou strechou

Už 70. prevádzka Kauflandu na Slovensku bude otvorená 27. februára v Ľuboticiach na Bardejovskej ulici.

Už 70. prevádzka Kauflandu na Slovensku bude otvorená 27. februára v Ľuboticiach na Bardejovskej ulici. Prináša široký výber potravín vrátane slovenských či regionálnych produktov za výhodné ceny, a to všetko pod zelenou strechou.

Kaufland v Ľuboticiach pri Prešove poskytne svojim zákazníkom príjemný zážitok z nakupovania. Návštevníkov privíta otvorený priestor, takzvaný openmall, s farebne odlíšenými oddeleniami a piktogramami, vďaka ktorým vpredajni rýchlo nájdu všetko, čo potrebujú. Hneď pri vstupe sa nachádza oddelenie čerstvého ovocia a zeleniny, pre tých najuponáhľanejších je pripravený regál rýchleho občerstvenia a nechýbajú ani samoobslužné pokladne. V priestore novej prevádzky sa nachádza aj lekáreň, predajňa tabakových výrobkov a predajňa občerstvenia.

Kaufland okrem čerstvého tovaru ponúka svojim zákazníkom široký sortiment potravinových a nepotravinových privátnych značiek, výrobkov slovenského pôvodu a značkových produktov. Na svoje si prídu aj vegáni a vegetariáni, ako aj zákazníci, ktorých trápia problémy s intoleranciou gluténu alebo laktózy.

„V Ľuboticiach pri Prešove pribudla ďalšia naša prevádzka. Veríme, že k nám prídu aj noví zákazníci a jednoducho u nás nájdu všetko, čo potrebujú. Okrem toho sa pri našej predajni nachádza aj detské ihrisko, ktoré prinesie do života miestnych ďalšie možnosti. Zároveň bude slúžiť zákazníkom a ich ratolestiam pre nové oživenie ich pravidelných nákupov,“ uviedla Lucia Langová, hovorkyňa spoločnosti Kaufland.

V deň otvorenia, vo štvrtok 27. februára, môžu zákazníci priamo v predajni vyhrať zaujímavé ceny. Od 17:00 ich moderátor Marcel Forgáč prevedie súťažou v rýchlovarení.

Kaufland myslí okrem komfortného a jednoduchého nákupu zákazníkov aj na ekologickú zodpovednosť.„Nová prevádzka v Ľuboticiach je výnimočná tým, že ako naša prvá na Slovenskubude mať strechu pokrytú rastlinami,“ uvádza ďalej Lucia Langová. Takéto zelené strechy sú populárnou formou rozšírenia zelene v mestách a prispievajú k okysličovaniu mestského vzduchu.

Navyše predajňa využíva systém rekuperácie, ktorý výrazne šetrí spotrebu energie, a tak aj prírodné zdroje. V praxi to znamená, že na vykurovanie svojich prevádzok využíva Kaufland namiesto palív ako vykurovací olej, plyn alebo drevo takmer výlučne odpadové teplo z chladiacich regálov. Energetickú úsporu prináša aj používanie výlučne LED osvetlenia a pri predajni sa nachádza aj elektronabíjačka pre autá.

Celková rozloha areálu predajne s veľkosťou takmer dvoch futbalových ihrísk (20 130 m2) poskytne štedrý priestor aj na parkovanie. Vďaka svojmu umiestneniu je výborne a rýchlo dostupná aj pre obyvateľov z priľahlých obcí.

SkryťVypnúť reklamu

Komerčné články

2. Za hranicami bytu: Ako si vybudovať dobré susedské vzťahy?
  3. Prečo vymeniť plastové vchodové dvere za hliníkové?
  4. Všetky divy sveta v privátnom lietadle dnes so zľavou 12 225 eur
  5. Wellness v prírode: máme tip, kde si na jar najlepšie oddýchnete
  6. Do ZWIRN OFFICE sa sťahuje špičková zubná klinika 3SDent
  7. Slováci minuli za 4 dni na dovolenky 6,4 milióna eur
  8. Deväť dobrých: Jarný literárny výber v denníkoch SME a Korzár
  1. Leťte priamo z KOŠÍC a dovolenkujte na najkrajších plážach
  2. Za hranicami bytu: Ako si vybudovať dobré susedské vzťahy?
  3. Výlet 2 v 1: Jednou nohou na Slovensku, druhou v Rakúsku
  4. Ahoj, TABI! Kto je záhadný digitvor?
  5. Všetky divy sveta v privátnom lietadle dnes so zľavou 12 225 eur
  6. Prečo vymeniť plastové vchodové dvere za hliníkové?
  7. Dobrovoľníci z MetLife vysadili nové stromy a kríky
  8. MISSia splnená. Projekt Kesselbauer ožíva spokojnými majiteľmi
  1. Fellner otvorene: Manželka mi vyčítala, že zo mňa nič nemá 30 710
  2. Deväť dobrých: Jarný literárny výber v denníkoch SME a Korzár 17 239
  3. Do utorka za vás uhradia polovicu exotickej dovolenky 16 542
  4. Slováci minuli za 4 dni na dovolenky 6,4 milióna eur 10 874
  5. Prečo vymeniť plastové vchodové dvere za hliníkové? 10 190
  6. Patria medzi svetovú elitu. Slováci zariskovali a predbehli dobu 10 026
  7. Všetky divy sveta v privátnom lietadle dnes so zľavou 12 225 eur 7 785
  8. Ako Japonci potopili ruské nádeje na Ďalekom východe 5 888
SkryťVypnúť reklamu

Pláže biele a jemné ako múka a miesta, kde sa mieša vôňa mora s arómou miestnych plodov.

INZERCIA 9 h

Objavte ako Nesto dokáže meniť susedov na silné priateľstvá.

INZERCIA 22 h

Obľubujú ho cyklisti, bežci, romantici aj fanúšikovia histórie. Cyklomost slobody je plný zaujímavostí a stojí za rodinný výlet.

27. mar
SkryťZatvoriť reklamu