Pondelok, 30. marec, 2020 | Meniny má Vieroslava

Postarajte sa o to, aby s vaším autom neodišiel nikto iný

Neprekonaný VAM systém vám namontujú už aj na pobočke v Lemešanoch.

Kúpili ste si nové auto a teraz riešite, ako zabezpečiť, aby vám ho neukradli? Vsaďte na doteraz neprekonaný zabezpečovací systém VAM! S ním budete mať istotu, že vaše auto vám spred bytu či domu nikdy nezmizne. Namontovať si ho môžete dať okrem Bratislavy a Nitry už aj na pobočke v Lemešanoch v Prešovskom kraji.

Ak máte poistku proti krádeži, nie je vám to veľmi platné – poisťovňa vám vyplatí len zostatkovú hodnotu vášho vozidla a na peniaze budete musieť čakať niekoľko mesiacov. Ak ste sa spoľahli na satelitné vyhľadávanie, tiež nevsádzate na istotu – zlodeji ho totiž vedia deaktivovať veľmi jednoducho. A čo čisto mechanické alebo čisto elektronické zabezpečovacie systémy? Tiež nie sú dostatočné. Zabezpečte si preto svoje auto spoľahlivým VAM systémom!

Prečo práve VAM systém? Ako jediný je neprekonaný

VAM systém je medzi zabezpečovacími systémami jediný neprekonaný. Na rozdiel od iných systémov totiž kombinuje elektronické a mechanické zabezpečenie. Okrem toho je založený na princípe kombinatoriky a jedinečnosti – v každom aute sú zabezpečené iné časti a na iných miestach.

Auto tak nie je možné ukradnúť ani v prípade, že by zlodeji napríklad jedno auto odtiahli a po niekoľkých hodinách prišli na to, ako zabezpečovací systém funguje. Žiadne iné vozidlo totiž nie je zabezpečené rovnako, dokonca ani inak úplne totožný model.

Novinka VAMPIRE LITE

Okrem klasického VAM R1 si môžete dať auto zabezpečiť aj modernejším VAMPIRE LITE. Okrem toho, že ponúka nový dizajn, je aj kompaktnejší. Okrem toho namiesto 6 komponentov ich blokuje až 7.

Nadstavba VAM ODŤAH a VAM AKUSTIK

Ochráňte celé svoje vozidlo! S nadstavbou VAM ODŤAH a VAM AKUSTIK bude vaše vozidlo chránené aj pred odťahom, naložením vozidla či krádežou kolies.

Pred čím chránia nadstavbové moduly?

SVAM ODŤAHbude vaše vozidlo chránené pred:

• naložením, ťahaním, tlačením, zdvíhaním či nakláňaním vozidla,
  • krádežou kolies,
  • vniknutím do motorovej časti.

SVAM AKUSTIKzlodeji nepochodia s:

• naložením, ťahaním, tlačením, zdvíhaním či nakláňaním vozidla,
  • krádežou kolies,
  • vniknutím do motorovej časti,
  • vniknutím do interiéru vozidla a batožinového priestoru.

Viac o tom, ako je možné, že auto zabezpečené VAM systémom nie je možné ukradnúť, si prečítajte na vam-system.sk

Bude dobre!

Firmy a dokonca aj jednotlivci sa zomkli, aby si navzájom pomohli prekonať toto neľahké obdobie.

V pôrodnici v Šaci sa rodí stále viac detí

V pôrodnici Nemocnica Košice-Šaca a.s. 1. súkromná nemocnica, člen skupiny AGEL, sa v tomto roku narodilo už 436 bábätiek.

Chic, fully-equipped offices in prime Bratislava locations

Book a tour of these trendy offices in Eurovea or Zuckermandel and enjoy a FREE 2 HOURS in our meeting rooms.