Pondelok, 30. marec, 2020 | Meniny má Vieroslava

Do VIVO! Bratislava zavítala doba kamenná

Do VIVO! Bratislava príde koncom februára interaktívna vzdelávacia výstava pre deti Doba kamenná.

Doba kamenná vo VIVO! BratislavaDoba kamenná vo VIVO! Bratislava (Zdroj: VIVO! Bratislava)

Od 29. februára do 22. marca sa návštevníci komunitného nákupného centra VIVO! Bratislava môžu tešiť na vzdelávaciu výstavu pre deti s názvom Doba kamenná. Bude sa rozprestierať na ploche 200 m2 v novej pasáži.

Doba kamenná je výstava, ktorá bola navrhnutá špeciálne pre nákupné centrá. Na Slovensku bude po prvýkrát práve vo VIVO! Bratislava. Je určená pre rodiny s deťmi vo veku od štyroch do jedenástich rokov, ale aj pre materské a základné školy. Vstup je zadarmo, stačí sa len dopredu zaregistrovať cez rezervačný formulár na stránke www.vivo-shopping.com/sk/bratislava . Každá prehliadka trvá 50 minút a je dostupná až pre 35 detí naraz.

Počas výstavy je pre deti pripravený bohatý vzdelávací a vzrušujúci program. Deti budú oblečené v kostýmoch z doby kamennej, ktoré im pomôžu dostať sa do tej správnej nálady. Zábavnou formou sa dozvedia viac o histórii ľudstva, o živote pradávnych lovcov, stretnú sa s mamutom a jaskynným človekom, navštívia pravekú jaskyňu a oveľa viac. Na záver si každá skupina detí bude môcť urobiť pamätné fotografie s kamenným autom alebo pri foto-stene. K dispozícii bude aj kvíz, kde si deti budú môcť overiť, čo sa naučili.

„Sme radi, že sa nám do VIVO! Bratislava podarilo priniesť ďalšiu výstavu, ktorá deti nielen zabaví, ale aj rozšíri ich obzory. Výstava je navyše výbornou príležitosťou pre rodičov, ktorí si chcú v pokoji užiť nakupovanie, pokým sa ich deti kreatívnou formou vzdelávajú,“ vysvetľuje Adrian Bódis, Country Manager Slovak Republic spoločnosti IMMOFINANZ.

Bude dobre!

Firmy a dokonca aj jednotlivci sa zomkli, aby si navzájom pomohli prekonať toto neľahké obdobie.

V pôrodnici v Šaci sa rodí stále viac detí

V pôrodnici Nemocnica Košice-Šaca a.s. 1. súkromná nemocnica, člen skupiny AGEL, sa v tomto roku narodilo už 436 bábätiek.

Chic, fully-equipped offices in prime Bratislava locations

Book a tour of these trendy offices in Eurovea or Zuckermandel and enjoy a FREE 2 HOURS in our meeting rooms.