Streda, 1. apríl, 2020 | Meniny má Hugo

Limitovaná ponuka Mercedes-Benz s najmodernejšími technológiami

Dynamické a dizajnovo vzrušujúce modely s automatickou prevodovkou v základe.

Nová generácia kompaktných áut značky Mercedes-Benz prináša zákazníkom výnimočný zážitok z jazdy v spojení s luxusom, inteligenciou a zameraním na pohodlie a bezpečnosť.

Vďaka mimoriadnej limitovanej ponuke môžete získať automatickú prevodovku 7G-DCT v hodnote 2112 € už v cene vozidla. Všetky autá z novej generácie kompaktných áut sú vybavené aj cúvacou kamerou, TEMPOMAT, automatickou klímou THERMATIC či intuitívnym multimediálnym systémom MBUX (Mercedes-Benz User Experience).

Vďaka koncepcii MBUX bude každá jazda výnimočným zážitkom. Technológia umelej inteligencie sa dokáže časom učiť a prispôsobiť vodičovi. S inteligentným systémom ovládania hlasom LINGUATRONIC aktivovaným zvolaním „Hey Mercedes“ sa môžete rozprávať prirodzene ako s dobrým priateľom a nemusíte ovládať žiadne špeciálne povely.

Interiér áut Mercedes-Benz vás doslova objíme. Prechody medzi prístrojovou doskou, stredovou konzolou a obloženiami dverí sú plynulé a vytvárajú príjemný dizajn s efektom obklopenia. V tejto triede je to rovnako jedinečné ako výber ozdobných prvkov alebo náladového osvetlenia.

Nová generácia kompaktných áut prináša ikonické a výnimočné automobily pre celé portfólio zákazníkov. Tí si môžu v mimoriadnej limitovanej ponuke vybrať medzi športovým hatchbackom A 180, štýlovým sedanom A 180, dynamickou CLA 180 kupé alebo Shooting Brake, alebo rodinným B 180. Všetky autá obsahujú to najlepšie a najmodernejšie zo značky Mercedes-Benz, a to s prívetivou cenou a bohatou výbavou.
Užite si dynamiku, komfort a bezpečnosť pri jazde ako nikdy doteraz.

Využite mimoriadnu limitovanú ponuku áut Mercedes-Benz s automatickou prevodovkou 7G-DCT v hodnote 2112 € už v cene vozidla a splňte si svoj sen. Všetky vozidlá Mercedes-Benz na vás čakajú v najbližšom showroome. Nakonfigurujte si auto svojich snov alebo si dohodnite skúšobnú jazdu na adrese www.tvojmercedes.sk.

Výbava novej generácie kompaktných áut Mercedes-Benz
A 180 hatchback
Už od 27 048 €
Využite mimoriadnu limitovanú ponuku a získajte automatickú prevodovku 7G-DCT v hodnote 2112 € v cene vozidla. Už v základnej výbave sú obsiahnuté technológie ako TEMPOMAT, výber jazdného módu DYNAMIC SELECT, multifunkčný športový volant, cúvacia kamera, automatická klimatizácia THERMATIC, 16-palcové oceľové disky s ozdobnými puklicami, kolenný airbag, infotainment MBUX.

A 180 sedan
Už od 27 588 €

CLA 180 kupé
Už od 31 800 €
Využite mimoriadnu limitovanú ponuku a získajte automatickú prevodovku 7G-DCT v hodnote 2112 € v cene vozidla. Už v základnej výbave sú obsiahnuté technológie ako priame riadenie zabezpečujúce viac agilnosti na ceste, dažďový senzor, TEMPOMAT, halogénové svetlomety s integrovaným osvetlením LED, cúvacia kamera, automatická klimatizácia THERMATIC, 16-palcové disky z ľahkej zliatiny, infotainment MBUX.

CLA 180 Shooting Brake
Už od 32 580 €

B 180
Už od 28 560 €
Využite mimoriadnu limitovanú ponuku a získajte automatickú prevodovku 7G-DCT v hodnote 2112 € v cene vozidla. Už v základnej výbave sú obsiahnuté technológie ako TEMPOMAT, výber jazdného módu DYNAMIC SELECT, multifunkčný športový volant, cúvacia kamera, 16-palcové oceľové disky s ozdobnými puklicami, automatická klimatizácia THERMATIC, kolenný airbag, infotainment MBUX.

Garancia účtov zadarmo a milión eur na boj s koronavírusom

Najväčšia banka prijíma vzhľadom na aktuálnu situáciu mimoriadne opatrenia.

Vláda biznismenov: Ako podnikali Matovič, Kollár, Sulík a ďalší?

Biznisový magazín INDEX nájdete už dnes vložený v denníku SME.

Daj ľuďom voľnú ruku a prinesie to želané ovocie

Pod jeho vedením firma začala dbať na work-life balance svojich zamestnancov. Ladislav Gajdoschík, riaditeľ poisťovne Groupama.