Pondelok, 30. marec, 2020 | Meniny má Vieroslava

Oslávte 25. výročie Revalidu a vyhrajte zájazd do Švajčiarska

Nenechajte si ujsť jedinečnú šancu vyhrať víkendový pobyt snov.

(Zdroj: Ewopharma)

Nenechajte si ujsť jedinečnú šancu vyhrať víkendový pobyt snov pre dve osoby v štvorhviezdičkovom švajčiarskom hoteli a množstvo iných skvelých cien.

Túžite spoznať nádherné Švajčiarsko alebo vyhrať ďalšie lákavé ceny? Tak sa zapojte do súťaže a oslávte spolu s nami 25. výročie značky Revalid.

Hlavná cena

Objavte krásy Švajčiarska a vyhrajte nezabudnuteľný víkend pre dve osoby do Švajčiarska! Vybrať si môžete medzi relaxačným pobytom v úchvatných švajčiarskych Alpách, kultúrnou metropolou Zürich alebo výletom do malebného mesta Luzern! Cena zahŕňa ubytovanie na dve noci v štvorhviezdičkovom hoteli, spiatočnú letenku a švajčiarsky cestovný lístok.

Ďalšie lákavé ceny

100 prémiových sád vlasovej kozmetiky. Sady obsahujú šampón, kondicionér a vlasovú masku Revalid. Presne to, čo vaše vlasy potrebujú.

Ako sa zapojiť do súťaže?

Navštívte stránku www.revalid.sk/25svajciarsko a vložte váš Revalid® kód z obalu kozmetického prípravku Revalid. Po odoslaní súťažného formulára ste v hre!

Súťažiť môžete do 31.03.2020. Šancu vyhrať má každý, kto sa zapojí do súťaže, má viac ako 18 rokov a je občan Slovenskej republiky.

Ďalšie pravidlá a podmienky súťaže 25 rokov Revalid nájdete na stránke www.revalid.sk/25svajciarsko/.

Bude dobre!

Firmy a dokonca aj jednotlivci sa zomkli, aby si navzájom pomohli prekonať toto neľahké obdobie.

V pôrodnici v Šaci sa rodí stále viac detí

V pôrodnici Nemocnica Košice-Šaca a.s. 1. súkromná nemocnica, člen skupiny AGEL, sa v tomto roku narodilo už 436 bábätiek.

Chic, fully-equipped offices in prime Bratislava locations

Book a tour of these trendy offices in Eurovea or Zuckermandel and enjoy a FREE 2 HOURS in our meeting rooms.