Nedeľa, 5. apríl, 2020 | Meniny má Miroslava

Jarné upratovanie s KOSITom

Spoločnosť KOSIT oslovila zástupcov mestských častí s ponukou spolupráce na najväčšej dobrovoľníckej akcii v našom meste.

Spoločnosť KOSIT aj v tomto roku oslovila zástupcov všetkých mestských častí s ponukou spolupráce na najväčšej dobrovoľníckej akcii v našom meste.

„Veľmi nás teší, že obyvateľov Košíc, ktorým záleží na čistote mesta a neváhajú sa vlastným pričinením zapojiť do veľkého upratovania vo svojej mestskej časti, každým rokom pribúda. Je vidieť, že nám kvalita prostredia v ktorom žijeme nie je ľahostajná. Túto myšlienku radi podporíme a preto vyhlasujeme Jarné upratovanie s KOSITom, povedal generálny riaditeľ Ing. Marián Christenko.

Aktivity tretieho ročníka jarného upratovania podporí spoločnosť KOSIT sumou až 11 000 €. Každá mestská časť má možnosť prejaviť záujem o príspevok vo výške 500 € na materiálno - technické zabezpečenie. „V hodnote daru poskytne naša spoločnosť každej mestskej časti prenájom veľkokapacitného kontajnera, rukavice i vrecia na vyzbieraný odpad a následnú prepravu a zneškodnenie odpadu. Rozumieme, že úspech tejto akcie záleží výhradne na vôli a ochote dobrovoľníkov a sme pripravení podporiť organizáciu v jednotlivých mestských častiach i komunikačne. V súvislosti s jarným upratovaním vyhlasujeme súťaž, kde hlavnú výhru predstavuje poukaz na dovolenku vo výške 1000 € a tiež menšie výhry pre ďalších súťažiacich. Všetky detaily k súťaži nájdu obyvatelia na našom webe i facebooku.” upresňuje Christenko.

Podmienkou zapojenia do akcie Jarné upratovanie s KOSITom je, aby svoj záujem jednotlivé mestské časti prejavili do 2.marca 2020 a dobrovoľnícka aktivita vo vytipovaných lokalitách prebehla pred nástupom sviatkov jari, do 8.apríla.

Ak ste aj vy srdcom dobrovoľník a nedáte si ujsť ten skvelý pocit z pohľadu na čisté okolie, prihláste sa na miestnom úrade vašej mestskej časti. Dovolenková tisícka od KOSITu za jedinú fotku môže byť i vaša!

Vo VÚB si odložíte splátky až na 9 mesiacov

Spolu si poradíme!

Aby nám Veľká noc nezostala ležať v žalúdku...

Trápia vás bolesti a ťažoba žalúdka? Nafukuje vás, páli záha a cítite sa po jedle ospalý? Máte reflux? Pomoc je jednoduchá...

Hlas Schwarzeneggera v autokameře Mio MiVue J85 WiFi vás ochrání

MiVue J85 získala upozornění od českého hlasu Arnolda Schwarzeneggera. Pavel Soukup namluvil hlášky upozornění na nehody i radary!

Autokamera Mio MiVue J85 wifi 2.5k