Sobota, 11. júl, 2020 | Meniny má MilotaKrížovkyKrížovky

Pri kúpe klimatizácie sa oplatí poznať aj druhý názor

Ak ste si už nechali vypracovať jednu ponuku, využite možnosť získať aj druhý názor od odborníkov. Jednoducho, online a zadarmo.

Výber klimatizácie nie je jednoduchá záležitosť. Treba zohľadniť viacero kritérií – od technických cez finančné až po zdravotné. A hlavne neurobiť unáhlené rozhodnutie.

Jedna ponuka nemusí stačiť

Samozrejme, vybrať si inštalačnú firmu a nechať si vypracovať cenovú ponuku je správny krok. Nemal by však zostať jediný. Nie všetky inštalačné firmy majú v portfóliu také typy klimatizačných jednotiek, ktoré by spĺňali vaše špecifické potreby a zohľadňovali všetky faktory, ktoré treba brať do úvahy. Navyše, aj cena môže byť niekedy nadhodnotená.

Mnohí ľudia akceptujú hneď prvú ponuku, bez toho aby ju porovnali s inou alternatívou. A to je chyba, ktorá neskôr môže mrzieť. Určite sa preto oplatí spoznať aj druhý názor, najmä keď zaň nič nedáte.

Ako získať druhý názor zadarmo

Druhý názor na klimatizáciu teraz získate veľmi jednoducho na novom špecializovanom portáli www.druhynazornaklimu.sk. Má to hneď niekoľko výhod. Už nemusíte nikoho volať do svojho bytu či kancelárie, stačí vyplniť stručný formulár a zadať len niekoľko základných parametrov a špecifikácií.
Technici s dlhoročnou praxou v odbore vykurovania a chladenia vám potom na základe vami zadaných parametrov poskytnú bezplatne druhý názor. Buď potvrdia, že vaša prvá ponuka je naozaj výhodná, alebo vám vypracujú inú – lepšiu a výhodnejšiu pre vás. Následne vás budú v najbližšom čase kontaktovať. To všetko zadarmo, nezáväzne a s garanciou vysokoodbornej konzultácie.

Stačí pár minút a pár klikov

Kúpa klimatizácie je dlhodobá investícia, požiadať o druhý názor však zaberie len pár minút. Vyskúšajte si to a presvedčte sa sami. Za ten komfort na dlhé roky to predsa stojí.

Viac na www.druhynazornaklimu.sk

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Viete, ako vzniká kvalitná šálka espressa?

Profesionálna baristka prezradila, čo sa skrýva v šálkach kávy Deli by Shell.

Turistický sprievodca: Cestujeme na obľúbenú Malorku

Opäť môžeme vyraziť na Malorku. Pomôžeme vám pripraviť sa a naplánovať cestu.

Slovenskí študenti rozumejú financiám čoraz lepšie

Nadácia PARTNERS ocenila tých najlepších účastníkov Finančnej olympiády