Pondelok, 6. apríl, 2020 | Meniny má Irena

Týždenníky MY spúšťajú iniciatívu #MYtozvladneme

Aktuálnu situáciu ohľadom koronavírusu dokážeme zvládnuť iba spoločne a práve to je cieľom kampane #MYtozvladneme, spojiť ľudí.

Logo novej kampane #MYtozvladneme, ktorú spustili týždenníky MYLogo novej kampane #MYtozvladneme, ktorú spustili týždenníky MY (Zdroj: Petit Press a.s.)

#MYtozvladneme

Iniciatívu #MYtozvladneme spustili regionálne týždenníky MY, ako reakciu na súčasnú situáciu ohľadne šíriaceho sa koronavírusu. Jej hlavným cieľom je spájať ľudí zo všetkých regiónov Slovenska a aj Slovákov žijúcich v zahraničí, aby sa svojimi príspevkami navzájom inšpirovali, povzbudili, prejavili si solidaritu a spolupatričnosť.

„Primárne prostredníctvom sociálnych sietí chceme vyzvať ľudí, aby sa navzájom podporili a inšpirovali, či už fotografiami, videami alebo zaujímavými príbehmi a takisto si dokázali pomôcť, prípadne si vymeniť zaujímavé rady a tipy. V takýchto chvíľach je samozrejme veľmi dôležité si uvedomovať vážnosť situácie, ale rovnako podstatné je tiež nestrácať optimizmus a nádej,“ povedal Peter Ciglan z marketingu týždenníkov MY.

Jedným so zámerov iniciatívy je tiež vytvorenie priestoru pre dobrovoľné angažovanie sa jednotlivcov, či firiem, ktorí majú záujem pomôcť, či už pri výrobe ochranných prostriedkov alebo zabezpečení nákupu pre starších ľudí a podobne. Na druhej strane zase ponúknuť možnosť sa ozvať práve tým, ktorí to potrebujú.

Kampaň bude prebiehať na facebookových stránkach jednotlivých titulov MY a na instagramovom účte @myregiony, kde budú môcť ľudia posielať svoje príspevky. Každý príspevok zdieľaný v rámci tohto projektu má niesť označenie symbolickým hashtagom #MYtozvladneme, ktorý je zároveň aj názvom celej iniciatívy.

Sú vaše deti teraz viac na nete?Zoberte ich na www.detinanete.sk

Je to tak, momentálne sa podstatná časť bežných aktivít detí presunula do online prostredia.

Pri kúpe klimatizácie sa oplatí poznať aj druhý názor

Ak ste si už nechali vypracovať jednu ponuku, využite možnosť získať aj druhý názor od odborníkov. Jednoducho, online a zadarmo.

Vo VÚB si odložíte splátky až na 9 mesiacov

Spolu si poradíme!