Pondelok, 21. september, 2020 | Meniny má MatúšKrížovkyKrížovky

Mio Pilot: moderní navigace s bezplatnými aktualizacemi

Kompaktní a cenově dostupná navigace Mio Pilot 15 zpříjemní vaše cesty a plánování tras bude díky ní snadnější. Její pokročilé...

Mio Pilot™ 15 LM je vybavená kvalitním softwarem pro GPS navigaci, používajícím pokročilé navigační algoritmy, které rychle a bezpracně vypočítají vaši trasu. Pomocí jednoduchého a zřetelného vizuálního a zvukového navádění vám zařízení pomůže dorazit do cíle.

Kompaktní a cenově dostupná navigace od značky Mio s názvem Pilot 15 LM vám zpříjemní vaše cesty a plánování tras bude díky ní snadnější. Její pokročilé funkce vám umožní plně se soustředit na řízení, a přitom neztratit správný směr. Potřebujete se spolehlivě dopravit kamkoli po Evropě a nechcete zůstat trčet napůl cesty v dopravní zácpě? Pak právě pro vás je vhodná moderní navigace MIO Pilot 15 LM. Na přehledném 5" displeji budete mít v každý okamžik situaci plně pod kontrolou. Pomocí jednoduchého a zřetelného vizuálního a zvukového navádění vám zařízení pomůže dorazit do cíle.

Bezplatná aktualizace mapových podkladů – 45 zemí Evropy
Díky integrovaným mapám s doživotní aktualizací se nikdy nebudete muset starat o změny silniční sítě nebo silniční uzavírky. Připojte zařízení k počítači, nainstalujte software MioMore Desktop a vždy se dozvíte o dostupné aktualizaci, takže se nikdy neztratíte.

Rychlá příprava na cestu
Pilot™ 15 LM, navržený s funkcí QuickStart, má zjednodušené menu, takže nastavíte cíl během několika sekund. Pouhým klepnutím prstu nastavíte cíl a připravíte trasu.

Načítavam video...

Dostanete se do cíle rychleji
Pomocí optimalizované navigace vypočítá Pilot™ 15 LM nejrychlejší cestu nebo nejkratší trasu do cíle. Takže ať jedete podle časového plánu, nebo chcete ušetřit palivo, Pilot 15 LM je tu pro vás. Součástí jsou také informace o rychlostních limitech, jízdních pruzích a dalším.

Pohodlný displej – čím větší, tím lepší
Displej s velkou úhlopříčkou 5“ poskytuje při navigaci větší pohodlí než je tomu u běžných displejů. Větší plocha displeje přispívá k jednodušší a rychlejší orientaci na obrazovce.

Načítavam video...

Podrobná navigace „krok za krokem“
Pokročilé navigační algoritmy kvalitního softwaru pro GPS navigaci vás vždy dovedou do cíle cesty. Stačí zadat cíl a nechat se vést vizuálními a hlasovými pokyny. Na výběr máte vždy 4 trasy (nejsnadnější, nejkratší, ekologická, nejrychlejší).

Simulace trasy i bez signálu GPS
Moderní a výkonná vizuální a hlasová navigace Mio Pilot dokáže simulovat trasu i při ztrátě GPS singálu, například projíždíte-li tunelem.

Načítavam video...

Mluvené názvy ulic - abyste nikdy neztratili cestu
S mluvenými názvy ulic vám navigace Pilot™ 15 LM vždy pomůže, ať jste kdekoli. Zařízení je dodáváno s integrovaným hlasovým naváděním a technologií “Text to Speech” (TTS).

Mio záruka „odvezeme a opravené přivezeme“
Zákazník může bezplatně odeslat reklamované zařízení do servisního střediska a zpětně si jej nechat doručit. Stačí vyplnit formulář na Mio.com/CZ, případně přímo zažádat přes servis na mio (a) VSPdata.cz .

Mio Česká republika a Slovensko www.MIOkamery.sk www.MIOnavigacie.sk

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Nadácia COOP Jednota rozdá obciam a mestám 156 000 eur, hlasovať

Obce a mestá po celom Slovensku môžu už po štvrtý raz získať grant na zlepšenie občianskej vybavenosti.

Využívajte nonstop služby právnika s poistením právnej ochrany

Aj vám sa už stalo, že ste potrebovali právnu pomoc? Poistenie právnej ochrany vám zabezpečí právne poradenstvo 24/7/365.

Šport je dôležitý pre fyzické aj mentálne zdravie

Európsky týždeň športu poukazuje tento rok na to, že pohyb výrazne vplýva na duševnú pohodu. Ambasádorom podujatia je aj Ján Volko