Férová nadácia O2 dá 50 000 EUR na online vzdelávanie

Slovensko sa nachádza v mimoriadnej situácii, ktorá si vyžaduje aj mimoriadnu aktivitu a výnimočné činy.

(Zdroj: O2)

Slovensko sa nachádza v mimoriadnej situácii, ktorá si vyžaduje aj mimoriadnu aktivitu a výnimočné činy. Práve výnimočným projektom v oblasti vzdelávania sa rozhodla pomôcť Férová nadácia O2, ktorá sa tejto téme venuje už dlhodobo. Nadácia podporuje iniciatívy a projekty zamerané najmä na inovatívne vzdelávanie, ktoré využíva kreatívne a netradičné metódy a zároveň podporuje aj rozvoj kritického zmýšľania mladej generácie.

"Teraz, keď boli školy nútené zatvoriť svoje dvere a výučba sa zo dňa na deň presunula do našich domovov, chceme sa vo Férovej nadácii rýchlo prispôsobiť vzniknutej situácii a ponúknuť riešenia tam, kde je to najviac potrebné. Všetkých nás táto situácia zastihla nepripravených, systém výučby nevynímajúc. Rozhodli sme sa podporiť sumou 50 000 EUR také online platformy, iniciatívy, či projekty, ktoré otázku digitálneho vzdelávania na diaľku riešia koncepčne a systematicky. Predovšetkým podporíme tie riešenia, ktoré budú celoslovensky aplikovateľné a poslúžia tým čo najširšej skupine," hovorí Tereza Molnár, šéfka komunikácie O2 Slovakia zodpovedná za Férovú nadáciu.

"V rámci grantu O2 Digitálna škola radi privítame aj také projekty, ktoré úspešne aplikujú riešenia z biznisu alebo z práce z domu a vedia ich zužitkovať aj v oblasti digitálnej výučby. Budeme radi, ak príde čo najviac projektov, a to nielen takých, ktoré sa venujú digitálnemu vzdelávaniu detí, ale ktoré pomáhajú aj učiteľom adaptovať sa na nové podmienky online vzdelávania a naučia ich, ako s deťmi najefektívnejšie pracovať aj na diaľku," hovorí Peter Gažík, generálny riaditeľ O2 Slovakia a predseda správnej rady Férovej nadácie O2.

Do grantového programu O2 Digitálna škola sa môžete prihlásiť na http://o2.sk/digitalna-skola do 12. apríla 2020. Štatút grantovej výzvy s presnými podmienkami zapojenia Vášho projektu nájdete rovnako na webe.

SkryťVypnúť reklamu

Komerčné články

2. Ale že brutálny hráčsky notebook
  3. Prečo cena Bitcoinu rastie? Kam až môže vystúpať?
  4. Ako Japonci potopili ruské nádeje na Ďalekom východe
  5. Priesady ako zo škatuľky
  6. Chceš vlastniť nový Galaxy S24, vyskúšaj ho vďaka Try Galaxy?
  7. Každý piaty zomrie
  8. Bezstarostný relax? Objavte tieto skvelé hotely pre dospelých
  1. Na zdraví záleží
  2. Prečo cena Bitcoinu rastie? Kam až môže vystúpať?
  3. Ako Japonci potopili ruské nádeje na Ďalekom východe
  4. Jar bez únavy: Aktívny životný štýl ako liek
  5. Rozbieha sa online súboj o najkrajšiu obnovenú pamiatku
  6. Súťaž Fénix – Kultúrna pamiatka roka štartuje online hlasovanie
  7. Štartuje online hlasovanie o najkrajšiu obnovenú pamiatku
  8. Slováci hlasujú online za najkrajšiu obnovenú pamiatku
  1. Bezstarostný relax? Objavte tieto skvelé hotely pre dospelých 12 124
  2. Špičkové pokrytie v záhrade či v pivnici? 9 264
  3. Budúcnosť VÚSCH je v špičkovej medicíne a spokojnosti pacientov 8 773
  4. Každý piaty zomrie 8 720
  5. Devínska Kobyla teraz 6x dobrodružnejšia: Tipy, čo neprehliadnuť 3 784
  6. Trúfame si pristáť s lietadlom, ale na toto nám odvaha chýba 3 726
  7. Značka Cupra má na Slovensku už šesť nových Cupra garáží 3 507
  8. Ako sporiť na dôchodok? Radí odborník 2 986
SkryťVypnúť reklamu

Onkologické ochorenia sú druhou najčastejšou príčinou hospitalizácií a úmrtí na Slovensku.

INZERCIA 7 h

Po pandémii, keď sa ekonomiky snažia oživiť a hľadajú stabilnú budúcnosť, digitálne meny ako Bitcoin opäť získavajú na význame.

INZERCIA 7 h

Nové číslo Historickej revue už v predaji aj s knižnou predplatiteľskou akciou.

SkryťZatvoriť reklamu