Štvrtok, 26. november, 2020 | Meniny má KornelKrížovkyKrížovky

O2 Športová akadémia Mateja Tótha spúšťa Telesnú na doma

(Zdroj: O2)

Súčasná mimoriadna situácia má značný dopad aj na O2 Športovú akadémiu Mateja Tótha. Keďže školy boli nútené zavrieť, aj športové akadémie museli prerušiť svoju činnosť.

O2 sa preto spolu s O2 Športovou akadémiou Mateja Tótha s cieľom rýchlo a efektívne zareagovať na túto situáciu rozhodlo spustiť online aktivitu "Telesná na doma".

"Ide o inštruktážne, hravé a motivačné videá pre deti a rodičov, ktorých cieľom je rozhýbať ich v tomto období, kedy sú školy, ihriská aj športoviská zatvorené a trávia väčšinu času doma. Pri cvičeniach sa využíva komplexná metodika, ktorú vytvorili tréneri, fyzioterapeuti a psychológovia O2 ŠAMT s využitím predmetov, ktoré má každý z nás bežne doma, ako napríklad metla, knihy či vankúše," hovorí Michaela Sakálová, marketingová manažérka O2 Slovakia.

Predcvičujúcimi v jednotlivých videách budú odborníci z akadémie, napríklad jej športový riaditeľ Michal Tóth a tréneri jednotlivých akadémií z celého Slovenska .

"Sme veľmi radi, že naša O2 Športová akadémia Mateja Tótha pôsobí po celom Slovensku, a to vo vyše 100 školách, kde si zacvičí viac ako 2000 detí pod vedením 120 trénerov. Vďaka našim odborníkom vieme rýchlo a efektívne na súčasnú situáciu reagovať a poskytnúť rodičom a deťom návod na to, ako sa kvalitne hýbať aj keď sú doma. Podľa nášho výskumu je tiež zrejmé, že krátka pohybová aktivita zvyšuje pozornosť detí, čo v dnešnej situácii určite ocenia rodičia.," hovorí Mária Bedleková, riaditeľka O2 ŠAMT.

Zapojte sa aj Vy s Vašimi ratolesťami.

Viac informácií, ako aj jednotlivé inšpiratívne videá, ktoré budú pravidelne dopĺňané nájdete na: www.akademia.o2.sk/telesna-na-doma

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Fakty o batériách, ktoré ste nevedeli

Je akumulátorová technológia dostatočne vyspelá, aby konečne poslala fosílne palivá do minulosti, kam patria?

Zodpovedné podnikanie je témou aj pre slovenské spoločnosti

Spoločenská zodpovednosť a hľadanie zmyslu existencie firmy je svetovým trendom, ktorý neobišiel ani slovenské spoločnosti.

Už tretí rok mení dm "Black Friday" na "Giving Friday"

Podporte svojím nákupom v dm počas piatkového „Black Friday“ prípravu slávnostného jedla pre ľudí v zlej životnej situácii.