Pondelok, 25. máj, 2020 | Meniny má UrbanKrížovkyKrížovky

Zvolenská mliekareň posiela slovenským hrdinom super nápoj

Zdravotníci a pracovníci v predajniach potravín dostanú zdravé mliečne produkty.

Lekári a sestričky v banskobystrickej Rooseveltovej nemocnici, personál v predajniach potravín Coop Jednota Brezno, Coop Jednota Krupina a v Coop Jednota Prievidza či zamestnanci veľkoobchodu Labaš v Košiciach. Aj to sú hrdinovia súčasných dní, ktorých sa slovenská mliekareň rozhodla posilniť jogurtovým Super Smoothie, obohateným o vitamíny a minerály. Spoločnosť zároveň spúšťa výzvu, zameranú na šírenie dobrých skutkov.

Do boja proti koronavírusu sa zapája čoraz viac spoločností. Niekde sa pustili do výroby textilných rúšok, inde vyrábajú dezinfekciu alebo dokonca ochranné štíty. K spoločensky zodpovedným firmám sa najnovšie pridala aj Zvolenská mliekareň, ktorá prispeje tým, čo vie najlepšie. Zvolenská pomoc je jogurtová.

Známa mliekareň mala v tomto období tento výrobok uvádzať na trh, nakoľko im to súčasná situácia neumožnuje, rozhodla sa darovať svoje produkty ľuďom, ktorí bojujú proti nákaze v prvej línii. Do banskobystrickej Rooseveltovej nemocnice, predajní potravín COOP Jednota Krupina a veľkoobchodu Labaš preto mieria kamióny, plné funkčných jogurtových nápojov pre všetkých zamestnancov.

Nejde pritom len o obyčajný jogurtový nápoj. Super Smoothie obsahuje až 20 percent ovocia a zeleniny zároveň je obohatený o vitamíny a minerály, vďaka čomu predstavuje ideálny pitný režim pre dnešných superhrdinov. A tými sú celkom iste zdravotníci a pracovníci s potravinami.

Zvolenská mliekareň chce svojim gestom inšpirovať aj iných, a to nielen veľké potravinárske firmy, ale aj jednotlivcov. Na svojej facebookovej stránke preto Zvolenský vyhlasuje výzvu #dobravec, ktorá bude fungovať ako zbierka dobrých skutkov a zároveň ako inšpirácia pre iných.

Pomoc môže byť rôzna, záleží od možností a schopností. Môže spočívať v šití rúšok, v zabezpečení nákupu pre susedov, alebo aj v celkom „obyčajnom“ telefonáte starým rodičom, v ktorom sa ich spýtate, ako sa majú.

Karanténa má zastaviť šírenie nákazy, ale nie dobrých skutkov.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Ako posilniť imunitu?

7 krokov pre prevenciu a posilnenie imunity

Budeme nosiť rúško aj o polroka?

Cez rúško pili aj kávu. Aj toto sú hrdinovia #mamnato

St. Crux Pharma - Dezinfekcia šetrná k pokožke

Ešte pred pár mesiacmi ju používali najmä zdravotníci či pracovníci v priemysle, dnes ju máme po ruke všetci.