Streda, 21. október, 2020 | Meniny má UršuľaKrížovkyKrížovky

Inštalácia a servis klimatizácií bez obáv s dezinfekciou ozónom

Špecializovaná firma zabezpečí u vás doma či v kancelárii inštaláciu a servis klimatizácie, ale aj dezinfekciu interiéru ozónom.

Ak uvažujete o kúpe novej klimatizácie, mali by ste brať do úvahy aj zdravotné hľadisko. Kvalitné zariadenia totiž okrem chladenia a kúrenia odstraňujú nebezpečné alergény, vírusy a baktérie, ktoré by sa inak dostali do našich pľúc. Na svoje zdravie však treba myslieť už pri samotnej inštalácii, a to najmä teraz, keď prichádza sezóna alergií.

Špičkové klimatizácie s výkonnou filtráciou

Keď ide o zdravie, odporúčame len tú najvyššiu kvalitu, ktorú v tomto segmente prestavujú klimatizácie DAIKIN a SAMSUNG .

Špičkové modely japonského výrobcu DAIKIN využívajútechnológieFlash Streamer. Tie zachytávajú škodlivé látky prítomné vo vzduchu – čiastočky prachu, peľ, cigaretový dym, plesne či chlpy z domácich zvierat, ktoré Streamer technológia následne rozloží. Vďaka plazmovému výboju, ktorý generuje vysokorýchlostné elektróny, je tento rozklad až 1000-krát rýchlejší. Ďalšie modely DAIKIN zabezpečujú účinnú filtráciu pomocou titánovo-apatitových, strieborných, vzduchových a samočistiacich filtrov.

Pokročilé technológie filtrácie využívajú aj klimatizácie kórejského výrobcu SAMSUNG.Filter Tri-Care zabezpečuje čistý a zdravý vzduch a zároveň vysokú výkonnosť výmenníka tepla. Pozostáva z troch vrstiev a obsahuje filter s vysokou hustotou, ktorý vzduch zbavuje väčších prachových častíc, vláken a zvieracích chlpov. Obsahuje aj zeolitový povrchový filter, ktorý zachytáva jemný prach a pomáha zo vzduchu eliminovať vírusy, batérie a alergény. Filter Easy Plus sa nachádza zvonka na hornej strane, takže ho možno jednoducho vybrať a vyčistiť. Hustá sieťovina zabezpečuje, že výmenník tepla zostane čistý, kým antibakteriálny povrch vás chráni pred nebezpečnými nečistotami vo vzduchu.

Dezinfekcia ozónom s účinnosťou až 99,99 %

Klimatizácie značiek DAIKIN a SAMSUNG môžete získať od spoločnosti Chladenie a klimatizácia , a to aj s dovozom, inštaláciou a za výhodných finančných podmienok. Súčasná situácia si však vyžaduje aj niečo viac. Spomínaná spoločnosť vám navyše zabezpečí dezinfekciu vášho interiéru ozónom , a to tak pred, ako aj po inštalácii novej klimatizácie či servise existujúcej. Používa na to generátory s produkciou ozónu až 14 000 mg/h. Ozón pritom likviduje plesne, vírusy a baktérie až s 99,99 % účinnosťou, čo uvítajú najmä alergici, astmatici a ľudia s oslabenou imunitou.

Pre vašu domácnosť, firmu aj auto

Veľkou výhodou je, že dezinfekciu ozónom si u firmyChladenie a klimatizácia môžete objednať aj bez toho, aby ste si kúpili novú klimatizáciu – či už potrebujete dezinfikovať svoju domácnosť, firemné a kancelárske priestory alebo auto. Dýchať čistý a zdravý vzduch je nielen otázkou pohodlia a komfortu, ale predovšetkým nášho zdravia. Je najvyšší čas preto niečo urobiť.

Viac na www.zdravaklimatizacia.sk

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Úprava osobného motorového vozidla

Zníženie podlahy v osobnom automobile je ideálnou úpravou pre prepravu telesne postihnutých osôb sediacich na invalidnom vozíku.

Bezbariérové vozidlo pre vozičkára Fiat Doblo

Important information for Brazilians living in Slovakia

Take action to receive information about the elections in Brazil and the Embassy of Brazil's activities.

Prečo sú dnes ryby také dôležité?

Vitamín D je pre ľudský organizmus prospešný na viacerých frontoch.