Nedeľa, 12. júl, 2020 | Meniny má NinaKrížovkyKrížovky

Pozor na nákazu v aute! Takto sa jej vyhnete

Volkswagen pripravil inštruktážne video, ako si vydezinfikovať auto.

Mnohí ho považujú za bezpečné miesto, ale vírus si doňho môžete zaniesť aj vy.

Len si predstavte, koľkých predmetov sa denne dotknete. Verejné zábradlia, nákupné košíky, tovar v obchodoch, ale aj tankovacia pištoľ na čerpacej stanici... Nákaza sa môže nachádzať kdekoľvek. Následne sadnete do svojho auta všetko, čo máte na rukách, si veziete so sebou v malom uzavretom priestore.

Volkswagen preto pripravil pre všetkých majiteľov áut a šoférov inštruktážne video, kde sa dozviete, ako a čím si vydezinfikovať auto. Nájdete v ňom všetky dôležité body, ktoré by ste nemali vynechať, aby ste sa v aute nemuseli báť nákazy. Návod na dezinfekciu auta nájdete aj online na vynovenom volkswagenblogu. Viezli ste niekoho chorého? V tom prípade je najlepšie zájsť do servisu a nechať auto vydezinfikovať ozónom. Ten zničí nákazu v každom záhybe auta, ako aj hlboko v jeho textíliách.

Ak vás zaujalo, že v tomto období spomíname servis, nemusíte sa báť. Sieť autorizovaných servisov Volkswagen funguje síce v špeciálnom režime, kde si treba ideálne najprv telefonicky preveriť termín a dostupnosť požadovanej služby, avšak mobilita klientov Volkswagenu je prvoradá. Bližšie informácie o servisoch a ich kontaktných údajoch nájdete TU.

Dokonca si môžete kúpiť aj nové auto. Predajcovia Volkswagenu síce majú momentálne home office, ale sú dostupní na telefóne či cez e-mail a veľmi radi vám pomôžu. Za pozornosť stojí najmä široký výber skladových vozidiel, pričom na niektoré z nich sa vzťahujú naozaj atraktívne bonusy vo výške do 3 500 €. Kompletnú ponuku skladových vozidiel nájdete TU. Ak preferujete video pred článkom, tu nájdete všetky informácie v podobe videa.

Želáme vám aj vašim blízkym pevné zdravie!

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Viete, ako vzniká kvalitná šálka espressa?

Profesionálna baristka prezradila, čo sa skrýva v šálkach kávy Deli by Shell.

Turistický sprievodca: Cestujeme na obľúbenú Malorku

Opäť môžeme vyraziť na Malorku. Pomôžeme vám pripraviť sa a naplánovať cestu.

Slovenskí študenti rozumejú financiám čoraz lepšie

Nadácia PARTNERS ocenila tých najlepších účastníkov Finančnej olympiády