Nedeľa, 5. júl, 2020 | Meniny má Cyril, MetodKrížovkyKrížovky

Potrebujete predávať online? Všetko vybavíte z domu za pár dní

Mnohé firmy nie sú na online predaj zatiaľ vôbec pripravené.

Ako ukazujú dáta za platby klientov Slovenskej sporiteľne, ľudia vo veľkom prestali navštevovať obchody a nákupy sa presunuli do e-shopov. Platby v obchodoch klesli medziročne v marci o takmer 90 %! Mnohé obchody, ktoré musia byť zatvorené, nevedia poskytovať svoje služby alebo tovar cez internet. Zároveň však existujú mnohé firmy, ktoré to vedia, zákazníci im ale nevedia platiť, lebo nemajú platobné terminály či brány, o e-shope nehovoriac.

Máte kamennú predajňu s čerpadlami, hadicami či radiátormi, ale cez internet nepredávate. Kvôli koronavírusu ale bez takého predaja neprežijete. Svoj tovar viete poslať poštou či kuriérom, ale čo s platením? Alebo organizujete vzdelávacie semináre a doteraz ste brali len platby v hotovosti. Zrušíte firmu, ale prejdete na online vzdelávanie a umožníte svojim študentom platiť kartou? Oba problémy sú skutočnými príbehmi slovenských firiem a v oboch prípadoch mali vytvorenú platobnú bránu za pár dní. Stačilo osloviť Slovenskú sporiteľňu.

„Sme najväčšou retailovou a digitálnou bankou na Slovensku. Zároveň sme bankou aj pre podnikanie a biznis. Našim cieľom v týchto náročných dňoch je pomôcť firmám a podnikateľom znovu naštartovať ich podnikanie a zachrániť ich príjmy vďaka online predaju a bezhotovostnému plateniu. Som preto rada, že sme spolu s našim partnerom Global Payments pripravili niekoľko užitočných e-riešení pre firmy aj podnikateľov, ktoré im pomôžu aj dnes predávať,“ vraví Martina Zrníková, ktorá je v Slovenskej sporiteľne zodpovedná za biznis účty.

E-riešenia Slovenskej sporiteľne:
• Platobný POS terminál na 3 mesiace zdarma, umožňuje rýchle prijatie bezhotovostných platieb, bez kontaktu s hotovosťou.
• Platobný POS terminál s eKasou – prijímate karty aj registrujte tržby na jednom zariadení.
• E-commerce – najlepšia platobná brána pre váš e-shop.
• Easy2sell – predaj na sociálnych sieťach, na 3 mesiace úplne zadarmo.
• E-riešenia môžu využívať aj firemní klienti, ktorí využívajú Georgea.
• Viac informácií na https://www.slsp.sk/sk/biznis/globalpayments

Okrem toho môžete získať aj biznis účet v sporiteľni na jeden rok zadarmo. K nemu aj elektronické bankovníctvo Business24, ktoré je vyvinuté špeciálne pre potreby firiem a podnikateľov, vrátane jedinej mobilnej bankovej aplikácie pre firemných klientov, ktorá je k dispozícií od januára tohto roka. Na jej vývoji sa podieľali aj niekoľkí vybraní klienti.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Poznáte zaujímavosti Malty? Tieto lákajú turistov najviac

Vďaka príjemnému počasiu je Malta atraktívnou destináciou až do neskorej jesene.

Terasa upratovala s Kositom. Čistili Borovicový háj i Pľuvátko

Dobrovoľníkov a zanietencov neodradilo ani blato a lejak.

Štart sezóny F1 je za dverami

Štart odloženej sezóny je na spadnutie. Prečítajte si príbeh asi najväčšej osobnosti F1 - Enza Ferrariho.