Nedeľa, 5. júl, 2020 | Meniny má Cyril, MetodKrížovkyKrížovky

Pomáhajú, keď nám ide o život. Teraz pomôžeme my im

(Zdroj: PURA)

Už niekoľko týždňov ich zvykneme nazývať "ľuďmi v prvej línii”. Vidíme ich a stretávame denne. A ich prítomnosť registrujeme akosi častejšie, ako v minulosti.

Náročnosť práce záchranárov sme chápať nechceli do momentu, pokým nepotreboval pomoc niekto nám veľmi blízky. A vtedy sme rátali sekundy a minúty s pocitom, že ide o hodiny.

Dnes vieme, že ich potrebujeme preto, aby sme prežili. A vďaka povinným rúškam podstatne lepšie chápeme aj nevyhnutnosť ochrany nielen záchranárov, ale aj hasičov a policajtov. Idú tam, odkiaľ my utekáme…

Spoločnosť PURA, spol. s r.o. dlhodobo sa zaoberajúca stále viac pre svet dôležitými enviromentálnymi riešeniami a likvidáciou odpadov, sa teraz počas zápasu so šíriacim sa koronavírusom rozhodla nechrániť len nás občanov, ale aj záchranárov skutočne z prvej línie.

Zástupkyňa spoločnosti PURA, spol. s r.o. Martina Molnárová odovzdala generálnemu riaditeľovi Záchrannej a zdravotnej služby Bratislava, Ing. Ľubomírovi Slovákovi špeciálne odevy, bez ktorých sa zasahujúce osádky nezaobídu.

"Považujeme si za povinnosť pomôcť tam, kde je pomoc potrebná najviac a vieme, že záchranári okrem kvalitných ochranných rúšok pri výjazdoch denne potrebujú aj ochranné odevy. Bratislavským záchranárom sme doplnili zásoby špeciálnych jednorazových ochranných odevov odolných voči oderu, prieniku pevných častíc a dokonca pomerne odolných aj postriekaním kvapalinou. Nakoľko je kombinéza vyrobená z antistatickej netkanej textílie typu protichemickej ochrany 5 a 6, nezanecháva na inom odeve vlákna, je elastická a vetraná. Veríme, že svojou troškou spoločnosť prispeje ku kvalitnému výkonu každodennej práce záchranárov.” – povedala zástupkyňa spoločnosti PURA, spol. s r.o.

Záchranári si kombinézy prevzali priamo vo svojej centrále v Bratislave, odkiaľ denne vychádzajú na pomoc každému z nás, kto ju akútne potrebuje.

#spolutozvládneme

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Poznáte zaujímavosti Malty? Tieto lákajú turistov najviac

Vďaka príjemnému počasiu je Malta atraktívnou destináciou až do neskorej jesene.

Terasa upratovala s Kositom. Čistili Borovicový háj i Pľuvátko

Dobrovoľníkov a zanietencov neodradilo ani blato a lejak.

Štart sezóny F1 je za dverami

Štart odloženej sezóny je na spadnutie. Prečítajte si príbeh asi najväčšej osobnosti F1 - Enza Ferrariho.